Connect with us
Cătălin Botezatu trece printr-o dramă: "Oamenii cred că sunt bogat, fericit, dar..."

Vedete

Cătălin Botezatu trece printr-o dramă: „Oamenii cred că sunt bogat, fericit, dar…”

Cătălin Botezatu este una dintre cele mai mari vedete din țara noastră, cu o viață despre care s-au putea scrie cărți. Mulți cred că designerul duce o viață perfectă, lipsită de orice fel de griji, dar se pare că nu este deloc așa. Recent, Cătălin Botezatu a vorbit despre motivele pentru care este un om nefericit.

Cătălin Botezatu spune de ce nu este un om fericit

Într-un interviu acordat acum, la începutul lui 2021, Cătălin Botezatu a spus că nu este fericit și că oamenii și-au creat o imagine greșită în ceea ce îl privește. Designerul a spus că toți cred că duce o viață perfectă, că este bogat și fericit, dar lucrurile nu stau deloc așa.

Botezatu a vorbit despre momentele în care se simte singur și trist, ceea ce nu se vede niciodată pe micile ecrane. Se pare că totul se rezumă la familia pe care designerul nu o are, dar și-o dorește extrem de mult.

„Oamenii cred ca sunt un om bogat, fericit, ca nu duc lipsa de nimic, dar nu este deloc asa. E foarte greu sa accepti ca ai tot ceea ce isi poate dori un om, dar esti singur. Ma simt singur. Chiar si cand petrec timp cu prietenii mei ma simt singur, pentru ca ei au familiile lor. Ne adunam la o masa, dar la final fiecare merge pe drumul lui alaturi de copii, de familie, a declarat Cătălin Botezatu pentru Star Matinal.

Designerul a spus că a muncit mult pentru mult pentru tot ce are și că viața lui este o telenovelă lungă, din care s-ar face multe episoade. El a declarat că nu crede că există cineva care să nu aibă regrete și că dacă spui asta cu siguranță ești ipocrit.

Botezatu a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă

Deși viața lui este poleită în lux și opulență, lui Botezatu nu i-a fost ușor de-a lungul timpului mai ales din punct de vedere al sănătății. Designerul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă și a avut cancer.

„Anul acesta am avut parte de cea mai trista aniversare din viata mea. Eram la medic, am tinut totul secret, nu voiam sa vorbesc cu nimeni. Eram obisnuit cu marile petreceri de 500 de persoane. Mi-au lipsit prietenii mei, petrecerile. E foarte greu. Prietenii mi-au dat telefon, dar cand esti in seamenea situatii tot singur te simti”, a declarat Catalin Botezatu.

Cătălin Botezatu este singurul creator de modă care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor sale, începând de la design, scenariu, scenografie, regie, coloană sonoră, styling, etc. Este jurat în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! difuzată de Kanal D România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top