Connect with us
Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce probleme are celebrul designer

Vedete

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce probleme are celebrul designer

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai celebri designeri din țara noastră, care se bucură de un mare succes și în plan internațional. Lucrurile par să meargă bine din exterior, mai ales că Bote a revenit pe micile ecrane, la emisiunea la care este jurat, însă viața lui nu este deloc roz. Acesta a avut multe probleme de sănătate de-a lungul timpului și se pare că acum a ajuns din nou pe mâna medicilor. Bote a mers la o clinică în Turcia, însoțit de consilierul medical care îl supraveghează îndeaproape.

Cătălin Botezatu, la control în Turcia

Se știe că Botezatu a avut mai multe probleme de sănătate. Deși se bucură de o viață de lux și are tot ce și-ar putea dori, boala nu l-a ocolit nici pe el. Acesta a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, fiind diagnosticat cu cancer la colon. Ultima operație a avut loc chiar în urmă cu mai puțin de un an, iar lucrurile au decurs bine, din fericire.

Cătălin Botezatu are și probleme cu inima. El este cardiac și are cinci stenturi la inimă, motiv pentru care operațiile au fost unele grele, deoarece anestezia nu putea fi făcută pe toată durata acestora, multe dintre ele fiindu-i făcute pe viu, motiv pentru care a suferit chinuri groaznice.

Designerul a ajuns din nou pe mâna medicilor, conform surselor de la fața locului care au trimis imagini pentru ciao.ro. Se pare că acesta a mers în Turcia pentru un control la inimă. El era însoțit de Eva Pavel, consilier medical, femeia care i-a fost alături și dățile trecute când a ajuns pe mână medicilor turci.

Surse apropiate celebrului designer susțin că a decis să-și facă un control cardiologic pentru că în ultima perioadă a muncit foarte mult și se simte obosit. El vrea să se asigure că lucrurile decurg bine, având în vedere că are probleme mari cu inima, inclusiv cinci stenturi montate. În plus, și Cătălin Botezatu declara la sfârșitul lunii octombrie că este obosit pentru că a fost foarte solicitat în ultima vreme.

„Acum, în ultima perioadă nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă… și a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control – la cardiologie – , având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are 5 stenturi.”, susțin surse din anturajul designerului

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Cătălin Botezatu trece printr-o dramă: „Oamenii cred că sunt bogat, fericit, dar…” – Erețetă.ro

  2. Pingback: Cătălin Botezatu trece printr-o dramă: „Oamenii cred că sunt bogat, fericit, dar…” – Modish News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top