Connect with us
Cătălin Botezatu, ipostază incendiară! Nu are grijă de sănătatea lui, deși are multe complicații

Vedete

Cătălin Botezatu, ipostază incendiară! Nu are grijă de sănătatea lui, deși are multe complicații

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai celebri designeri ai momentului. Acesta se bucură de o carieră de succes și este cunoscut la nivel internațional. De altfel, este cel mai râvnit burlac, care atrage simpatia multor fete și a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femeie din showbiz. Cu toate acestea, viața l-a pus la încercare de multe ori pe celebrul Bote. Acesta s-a confruntat cu probleme mari de sănătate, pe care le-a depășit cu greu. Deși medicii i-au sugerat să aibă grijă de el și de felul în care își trăiește viața, se pare că Bote nu urmează întocmai sfaturile.

Cătălin Botezatu consumă alimente care nu-i fac bine

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate. Deși se bucură de o viață de lux și are tot ce și-ar putea dori un om, se pare că nu l-au ocolit nici pe el complicațiile. În urmă cu mai bine de un an, celebrul designer a fost diagnosticat cu cea mai grea boală a momentului: cancer de colon. Perioada aceea a fost cea mai grea din viața lui, trecând prin cele mai dureroase stări. El a fost supus mai multor intervenții chirurgicale și a făcut chiar și chimioterapie. Este recunoscător acum că a reușit să depășească situația și să învingă moartea.

Cătălin Botezatu a reușit să depășească momentele cumplite prin care a trecut și a urmat tratamente dure. În plus, el are și probleme cardiace, având trei stenturi la inimă și, în contextul situației actuale, face parte din categoria de risc. De când sănătatea lui a fost afectată, el nu a mai avut voie să consume alimente care îi fac rău și i-au fost impuse mai multe restricții.

„Nu mai am voie să fumez mai mult de două trabucuri pe săptămână și să beau două cafele pe zi. De asemenea, mi s-a interzis efortul fizic, și am renunțat să merg la sală. Nu se cunoaște însă, nu m-am îngrășat, asta pentru că mănânc sănătos. Toată viața va trebui să iau medicamente pentru inimă.”, spunea renumitul designer.

Cu toate acestea, se pare că există și momente în care nu are grijă de sănătatea sa și cade în ispita plăcerilor. Într-o postare de pe Instagram, el apare în timp ce savura un trabuc și consuma alcool, ceea ce sigur a atras atenția fanilor lui, care îi urmăresc activitatea și îi cunosc situația sensibilă. În urmă cu doar câteva luni, el a mers la o intervenție în Turcia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top