Connect with us
Cătălin Botezatu face dezvăluiri despre noua lui dragoste: "Este roșcată și foarte tânără"

Vedete

Cătălin Botezatu face dezvăluiri despre noua lui dragoste: „Este roșcată și foarte tânără”

Cătălin Botezatu este și probabil va rămâne permanent în lumina reflectoarelor și datorită vieții sale tumultoase. În ultimii ani nu a mai avut o relație stabilă, cel puțin nu una pe care să o fi făcut publică, însă designerul a declarat că singur nu a fost niciodată. După despărțirea de Bianca Drăgușanu, cu care a avut o relație foarte tumultoasă, Botezatu nu s-a mai afișat cu nicio iubită.

Cătălin Botezatu are iubită nouă

Designerul Cătălin Botezatu are o nouă iubită. El a declarat recent că își împarte viața cu o parteneră mult mai tânără decât el. Vedeta a fost foarte zgârcit în declarații, dar a precizat totuși că este vorba despre o fată foarte tânără, care are părul roșcat. Tot el a mai spus că este vorba despre o relație care se consumă la distanță.

“E o relație la distanță care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim și la telefon. Este foarte tânără și este roșcată”, a declarat Cătălin Botezatu despre actuala sa relație.

Cătălin Botezatu a avut, în urmă cu câțiva ani, o relație intens mediatizată cu Bianca Drăgușanu. Înainte de ea, însă, a fost împreună cu o femeie care i-a marcat viața și a însemnat enorm pentru designerul român.

Este vorba despre o femeie mai mare decât el, tot model, dar care era căsătorită la acea vreme. Cei doi au fost împreună timp de 7 ani. Designerul a declarat că perioada petrecută lângă ea a fost cea mai frumoasă din viața lui. Deși nu mai sunt de mult timp împreună, cei doi vorbesc la telefon și sunt foarte buni prieteni.

„Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false. Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat. M-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea”, spunea designerul în urmă cu ceva timp.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top