Connect with us
Cătălin Botezatu refuză să se însoare! Cum arată femeia perfectă în viziunea designerului

Vedete

Cătălin Botezatu refuză să se însoare! Cum arată femeia perfectă în viziunea designerului

Cătălin Botezatu este una dintre cele mai mari și controversate vedete din showbiz-ul românesc. Este un designer cu renume, a fost implicat în numeroase proiecte de televiziune și este unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. Recent, Botezatu a acordat un interviu în care a vorbit despre căsătorie și femeia ideală.

Cătălin Botezatu nu vrea să facă nuntă

Cătălin Botezatu este un bărbat râvnit, dar la care, se pare că nu ajunge oricine, oricum. A avut, de-a lungul timpului, mai multe relații cu femei frumoase, mai mult sau mai puțin celebre. În ultima vreme, designerul nu a mai fost văzut în prezența vreunei doamne sau domnișoare, însă, la cât de misterios este, nu ar surprinde pe nimeni să aibă o relație secretă.

Într-un interviu pentru Redactia.ro, Botezatu a vorbit despre calitățile pe care ar trebui să le aibă viitoarea lui iubită.

”Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluţiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.”, a spus el pentru redactia.ro.

Dacă va găsi pe cineva așa cum își dorește, Botezatu spune că nu este nicio șansă să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Designerul a declarat că nu crede în instituția căsătoriei, și că doi oameni care se iubesc pot sta împreună fără a avea nevoie de un act.

„Nu, nu cred în instituţia căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot stă împreună o veşnicie fără a avea nevoie de un act.”, a mai spus el pentru Redacția.ro.

Cătălin Botezatu s-a născut la data de 3 decembrie 1966, în Alexandria și este un mare creator de modă și fotomodel din țara noastră.

De-a lungul carierei, a primit numeroase premii pentru creațiile sale, iar viața sa personală a ținut vreme îndelungată primele pagini ale ziarelor de tip tabloid. Deși nu a fost niciodată căsătorit, în 2009 a mărturisit că este tatăl unui băiat de 20 de ani.

În acest moment, Cătălin Botezatu poate fi urmărit în emisiunea Bravo, ai stil!, produsă și difuzată de Kanal D România. În acest format, designerul stă la masa juraților, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top