Connect with us
Cătălin Botezatu, temător în fața virusului: Sunt în grupul de risc

Vedete

Cătălin Botezatu, temător în fața virusului: Sunt în grupul de risc

Pandemia începe să îl sperie și pe Cătălin Botezatu. Este temător în fața virusului: „Sunt în grupul de risc.”

Cătălin Botezatu, temător în fața virusului: Sunt în grupul de risc

Cătălin Botezatu este un celebru designer român care a trecut peste 5 intervenții chirurgicale, dar încă se teme pentru sănătatea sa. Pandemia îl sperie pentru că vârsta îl situează fix în grupul de risc.

Acesta a trecut prin multe experiențe nefaste, dar rămâne un exemplu demn de urmat. De fiecare dată când o boală încercat să îl doboare, a învins-o. Chiar dacă a reușit să treacă, cu brio peste nu mai puțin de 5 intervenții chirurgicale, virusul Covid-19 îl sperie mai mult.

Gravitatea situației este cu atât mai ridicată cu cât se știe încadrat perfect în grupul de risc datorită vârstei înaintate. Totuși, lasă totul în voia lui Dumnezeu și continuă să fie o fire credincioasă.

”Mă sperie pandemia, sunt în grupul de risc, dar îmi pun încrederea în Cel de Sus”, a declarat pentru Okmagazine.ro.

De aceea, a ales să se izoleze la domiciliu și iese din casă doar când este necesar. Dacă am crede că se plictisește de moarte, de fapt nu este deloc așa. Cătălin Botezatu face curat, spală vase, citește și urmărește cât mai multe filme.

”Sunt ok, dar traversăm cu toţii o perioadă dificilă, stăm în casă şi ieşim doar dacă este absolut necesar. Faptul că nu mai ies şi activitatea mea este redusă efectiv la maximum  mă face să mă simt, uneori, uşor inutil, dar îmi găsesc tot felul de treburi de făcut acasă. Fac curăţenie, spăl vase, deși am mașină, citesc, atât cât îmi permite vederea, pentru că obosesc foarte uşor, mă uit la filme. Încerc să fac lucruri plăcute, pozitive, evit să mă uit la programele de ştiri.”, a mai spus.

Cătălin Botezatu are 53 ani și a suferit 5 operații pentru cancerul de colon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top