Connect with us
Cătălin Botezatu, prima declarație după divorțul Biancăi Drăgușanu

Vedete

Cătălin Botezatu, prima declarație după divorțul Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu și-a spus și el părerea după divorțul de astăzi care a avut loc între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Cei doi au ajuns la notar și au pus punct mariajului, însă chiar și acum în ultima clipă s-a lăsat cu scandal.

Cătălin Botezatu, prima declarație după divorțul Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu a avut o primă reacție duupă ce a aflat de acest divorț, atât de rapid și neașteptat. „Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar. Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa.”, a declarat Cătălin Botezatu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Se pare că deși decizia de a divorța a fost una de comun acord, Bodi și Bianca Drăgușanu au făcut un mare scandal în biroul notarului.

Bianca a fost foarte nervoasă și a avut o reacție impulsivă. Ea a confirmat divorțul și a ținut să precizeze că s-a grăbit când a ales să se căsătorească cu Bodi.

‘Mi-a luat telefonul. Mi l-a spart. E la el telefonul și mi l-a spart. M-am grăbit să mă căsătoresc’, a fost reacția Biancăi.

Afaceristul a confirmat divorțul de vedetă. Cei doi au semnat actele de divorț și au devenit liberi, din nou. ‘I-am aruncat telefoanele. Da, am semnat. De aia am venit, ca să semnăm’, a spus Alex Bodi.

Citește și: Aurelian Temișan îl face praf pe George Burcea, printr-un mesaj cu subînțeles

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut scandal până în ultima clipă: ”Mi-a luat telefonul și l-a spart”

Citește și: Incredibil cât primește Vulpița pe săptămână ca să apară la Antena 1

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top