Connect with us

Vedete

Cătălin Măruță s-a întors la TVR. Fiul său l-a însoțit și îi calcă pe urme

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din țara noastră. Celebrul realizator are o carieră de succes și este cunoscut de o mulțime de români, dar se pare că și copiii lui îi calcă pe urme. Cătălin a mers la TVR alături de fiul său, David, unde acesta a fost invitat.

David Măruță vrea să devină prezentator TV

Cătălin Măruță se bucură de mare succes încă de la începutul carierei sale. El a debutat la TRV, acesta fiind postul care l-a făcut celebru și l-a inițiat în tainele televiziunii. Între timp, el a venit la ProTV, unde este realizatorul unei emisiuni foarte iubite de români.

Cei doi copii ai săi, David și Eva, par și ei foarte atrași de acest domeniu și deja dau dovadă de talent în acest sens. Dacă Eva a început deja să cânte cu mama ei, se pare că David vrea să aibă aceeași meserie ca tatăl lui. Din acest motiv, Cătălin Măruță a mers la TVR alături de fiul său, unde acesta a fost invitat pentru prima dată, pentru a vorbi despre eroii televiziunii.

Când au văzut imaginile postate de vedetă pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStories, mulți au crezut că prezentatorul a plecat de la ProTV, dar se pare că a mers acolo doar pentru a-l ajuta pe fiul său să-și îndeplinească visul. Dacă David a fost acum vedeta, Cătălin a fost doar ajutorul lui.

Prezentatorul a fost uimit să vadă că fiul lui știe ce legătură are el cu TVR și imediat a scăpat de emoții când l-a văzut așa sigur pe el și determinat.

Cătălin Măruță: – Am ajuns la TVR. Asta pentru că David este invitat să vorbească despre eroii internetului, la TVR1. Baftă, David! Ştii că aici am început eu televiziunea?

David: – Da, la TVR2!

Cătălin: – Aşa este, la Tonomatul de pe 2. Şi acum eşti şi tu aici, ce tare!

Măruță și Andra s-au cunoscut la TVR

Se pare că postul TVR nu are o însemnătate aparte pentru Cătălin decât din punct de vedere profesional, ci și emoțional. Andra și Cătălin s-au cunoscut prima dată aici, unde Andra a cântat și Măruță era prezentator. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, iubirea lor a crescut treptat și sunt azi o familiei fericită.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top