Connect with us
Exclusiv. Cătălin Măruță mai are de ales? Fiica lui i-a dat ultimatum!

TV

Exclusiv. Cătălin Măruță mai are de ales? Fiica lui i-a dat ultimatum!

Momente tensionate și complicate pentru Cătălin Măriuță. Fiica lui, micuța Eva, îi reproșează drept în față ceva ce Andra nu a îndrăznit. Și o face și public! Cătălin mai are de ales?

Simpatica Eva Măruță s-a îmbrăcat vineri în rochiță roșie, pentru orele online cu educatoarea și colegii de grădiniță. Mai târziu își va vizita prietena care are azi aniversarea. Și, în plus, va susține și un recital. Până atunci, mândrul tătic a făcut un live pe Instagram și a tot lăudat-o pentru rochița aleasă. Apoi a vrut să îi facă niște fotografii, iar de aici discuția a ajuns la condiția fizică.

Mica Eva se laudă că face sport tot timpul și de aceea e suplă și frumoasă, dar i-a trântit-o în față tatălui ei, că de ce îi face poze doar cu telefonul și de ce nu se îngrijește să meargă și el la sală, să facă mușchi și pătrățele, ca alte vedete. Mai exact, ca Dorian Popa, preferatul Evei.

„Nu îți place să faci poze, nu îți place să slăbești! Tu nu vrei să fii ca Dorian Popa?!”, i-a trântit-o Eva drept în față, în direct. După un moment de șoc, Cătălin Măruță o întreabă: „Tu vrei să fiu ca Dorian Popa?”, față la care Eva răspunde entuziasmată: „Cu mușchi!”

Dorian Popa a văzut și el postarea și s-a amuzat copios de mica lui fană. Acum rămâne de văzut dacă „pufosul” Cătălin Măruță se va apuca de sală pentru a pune mușchi pe el ca să îi facă pe plac fiicei lui.

Cum se face corect un live pe Instagram

Eva i-a mai servit o lecție de viață tatălui ei, învățându-l cum se face un live corect. Mami știe cel mai bine. „Vrei să îți spun ceva: Mami tot timpul când filmează zice așa: vă mulțumim, dragilor că vă uitați la noi! Vă mulțumesc, dragilor, că vă uitați la mine! (…) Tati zice așa: eu nu vreau să fiu ca Dorian Popa, noi trebuie să fim perfecți”.
Sursa foto: Instagram

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top