Connect with us
Câți bani câștigă familia Prodan-Reghecampf din noua lor emisiune

Vedete

Câți bani câștigă familia Prodan-Reghecampf din noua lor emisiune

Noua emisiune a familie Prodan-Reghecampf, „Prodanca și Reghe: Prețul succesului”, a debutat în acest weekend pe micile ecrane și se pare că a avut un succes neașteptat. Se pare că suma de bani pe care familia o încasează pentru acest reality-show este una imensă.

Câți bani câștigă familia Prodan-Reghecampf din noua lor emisiune

Se pare că pentru a fi filmați toată ziua, Ana Maria Prodan și familia ei primesc în jur de 150.000 de euro. Acești bani sunt împărțiți între toți cei din familie care ajung să fie filmați, după cum a declarat chiar Ana Maria.

Toți au vrut cotă parte din onorariu pentru că filmează și ei și mi se pare corect. În perioada cât filmăm, încasăm. Lucru care este ok și sunt fericită că sunt așa și că înțeleg că nimic nu este gratis în viața asta, nici măcar aerul pe care îl respirăm”, a declarat impresara, care este și reprezentatul oficial al familiei Prodan-Reghecampf.

„Să știi că, din familia noastră, eu sunt cea care coordonează tot ce înseamnă PR, adică eu am fost cea care a făcut toate lucrurile astea pentru că eu nu am avut PR niciodată, mi-am calculat singură ce pași trebuie să fac și cum trebuie să arate tot”, a povestit impresara.

Se pare că nu toți cei din familie sunt foarte încântați să fie filmați non stop. De exemplu, fiica Anei, Rebecca, este o fire foarte timidă și acest reality show nu îi face foarte mare plăcere. În schimb Laur Jr. este foarte încântat.

Bebe (n.r. Laur Jr) este singurul care este 100% Anamaria în miniatură. Deci el poate oricând, este disponibil, familiarizat cu camerele de filmat, n-are niciun fel de treabă. Sarah are, să zicem, un fel de cod impus de către antrenoarea ei și de către liga în care joacă, nu poate să apară oricând, oricum, să facă diferite chestii.

Rebecca este cea mai timidă dintre noi toți, cu toate că ea merge pe podium. O să vedeți că ea tot timpul spune să nu o mai filmăm, că nu e ca mine persoană publică. Luca este ok, nu-l interesează. Laur s-a obișnuit în toți anii trecuți. Pe Nuți o cunoașteți, s-a obișnuit și ea”.

Citește și: Maria Constantin, anunț despre al doilea copil: „Mai este puţin”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top