Connect with us
Maria Constantin, anunț despre al doilea copil: "Mai este puţin"

Vedete

Maria Constantin, anunț despre al doilea copil: „Mai este puţin”

Maria Constantin este din nou o femeie liberă, după ce a încheiat o relație de un an de zile cu Dacian Varga. Deși tocmai a ieșit dintr-o relație lungă, Maria Constantin este optimistă și speră că își va găsi sufletul pereche. Ea a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre cât de mult își dorește un al doilea copil.

Maria Constantin, anunț despre al doilea copil: „Mai este puţin”

„Încă îmi doresc lucrul acesta pentru că mai este puţin şi împlinesc 33 de ani. Încă sunt tânără. Nu mai vreau să mă grăbesc în ce priveşte viaţa personală şi având în vedere antecedentele.”, a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.

Maria Constantin a anunțat recent că este o femeie liberă, chiar în cadrul emisiunii Acces Direct, în timp ce era comentat un subiect cu celebrii Vulpița și Viorel. Cei din platou au crezut inițial că este o glumă, însă s-a dovedit a fi cât se poate de adevărat.  Ea a dat de înțeles și care sunt motivele pentru care s-a despărțit de Dacian Varga. Se pare că viața de artist șic ea de familie nu se împacă prea bine.

„Viaţa este, în general, tumultoasă. Probabil şi din pricina meseriei şi din cauza faptului că noi suntem numai pe drum plecaţi şi e greu să gaseşti pe cineva care să te înţeleagă.”, a spus Maria Constantin.

Citește și: Primele declaraţii ale lui Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenţă la spital! Motivul pentru care a solicitat ajutorul medicilor

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu Daniela Crudu, după ce a fost agresată fizic de către iubit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top