Connect with us
Catrinel Sandu trăiește la cote maxime. Viața frumoasei blonde s-a schimbat complet

Vedete

Catrinel Sandu trăiește la cote maxime. Viața frumoasei blonde s-a schimbat complet

Catrinel Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, despre care vedeta spune că este perfectă. După ce a și suferit o bună perioadă de timp, Cupidon a lovit-o puternic și de ceva timp este în al nouălea cer. Catrinel și soțul ei american au sărbătorit un an de la nuntă. Blonda este extrem de fericită lângă Steve, căruia i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste.

Catrinel Sandu – un an de la căsătorie

Catrinel Sandu și soțul ei Steve au împlinit un an de la căsătorie. Frumoasa blondă a profitat de această ocazie minunată pentru a-i face o declarație de dragoste celui care o face fericită pe deplin. Printr-o postare pe Instagram, Catrinel a ținut să spună tuturor că Steve este dragostea vieții ei, care o face fericită și bărbatul pe care îl iubește din toată inima.

„Nunta noastră.. Aniversare fericită, dragostea vieții mele. Îmi faci viața perfectă. Te iubesc din toată inima”, a scris Catrinel Sandu pe Instagram.

Vestea a prins foarte bine la banii lui Catrinel care i-au transmis urări de bine, multă fericire și iubire.

Catrinel Sandu trăiește la cote maxime. Viața frumoasei blonde s-a schimbat complet

În trecut, Catrinel Sandu a fost căsătorită cu Gabriel Trifu de care a divorțat după 11 ani de căsnicie. Așa cum se întâmplă în viață, după nori răsare, din nou, soarele, iar Catrinel știe foarte bine asta.

Acum trăiește poate cea mai frumoasă perioadă in viața ei, alături de soțul ei american și de cele două fetițe.

Catrinel Sandu s-a născut pe data de 19 noiembrie 1976 la București, a urmat cursurile Liceului de Coregrafie și apoi a absolvit ATF – secția creație coregrafică, Liceul de Coregrafie București.

Frumoasa blondă a colaborat cu Opera Română din Capitală încă din liceu, iar din 1995 a colaborat cu aproape toate companiile de dans contemporan, ultima dintre ele fiind compania „Orion” a lui Sergiu Anghel.

De-a lungul timpului, a lucrat în mai multe producții TV. A fost și bebelușă la Cronica Cârcotașilor din 2000 până în 2001.

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top