Connect with us
Cântăreţul George Michael a murit duminică seară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de Crăciun. Cauza morții lui George Michael. Potrivit unui colaborator de-al sau, artistul a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Vedete

Cauza morții lui George Michael

Cântăreţul George Michael a murit duminică seară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de Crăciun.

Cauza morții lui George Michael. Potrivit unui colaborator de-al sau, artistul a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Potrivit Poliţiei din Thames Valley, o ambulanţă a fost chemată în regim de urgenţă la o proprietate privată din Goring, în comitatul Oxfordshire, duminică, la ora 13.42 GMT.

De asemenea, Poliţia cercetează decesul artistului, considerându-l „neaşteptat, dar nu suspect”.

Insuficienţa cardiacă este o posibilă cauză a morţii lui George Michael, conform managerului său, Michael Lippman.

„Cu mare tristeţe, vă confirmăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit împăcat în reşedinţa lui, în perioada Crăciunului. Familia cere să îi fie respectată intimitatea în aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaraţii”, a declarat agentul de presă al muzicianului.

Elton John, prieten apropiat a lui George Michael, i-a adus un ultim omagiu pe Instagram, relatează News.ro. Elton John a publicat o fotografie care îi prezenta pe amândoi la o gală muzicală.

„Sunt complet şocat. Am pierdut un prieten mult iubit – cel mai blând, cel mai generos suflet din lume şi un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui şi de toţi fanii lui”, a scris Elton John în mesajul care însoţeşte fotografia.

În anul 2011, George Michael și-a amânat mai multe concerte din cauza unei penumonii severe.

După acest anunț, a fost tratat într-o clinică din Viena. Artistul a susţinut o conferinţă de presă în faţa reşedinţei sale din Londra după ce s-a simțit mai bine. El le-a mulţumit medicilor vienezi şi a spus că afecţiunea lui a fost una deosebit de gravă, iar el a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

Medicii din Viena au fost nevoiţi atunci să efectueze o traheotomie pentru a-i menţine libere căile respiratorii. În acest timp, George Michael s-a aflat în comă.

Cauza morții lui George Michael. Artistul devenise cunoscut datorită formației Wham!

George Michael a devenit cunoscut după ce a înfiinţat duoul pop Wham!, alături de colegul lui de şcoală Andrew Ridgeley. Şi-a construit apoi o carieră solo impresionantă şi a lansat albume de mare succes, inclusiv materialele discografice ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”.

”Listen Without Prejudice Vol.1” a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie.. Dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Citește și: George Michael a murit la 53 de ani în casa sa, artistul a suferit mult

George Michael, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a născut pe 25 iunie 1963 la Londra. A vândut pe parcursul carierei sale de patru decenii peste 100 de milioane de albume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top