Connect with us
George Michael a murit la 53 de ani, cauza morții

Știri

George Michael a murit. Cauza morții: posibilă insuficiență cardiacă

George Michael a murit împăcat la vârsta de 53 de ani, anunță Dailymail. Anunțul a fost făcut în noaptea de 26 decembrie de managerul său. Cauza morții sale înca nu este clară, se bănuiește insuficiența cardiacă. Cântărețul a murit în casa sa, scrie BBC.

Cauza morții lui George Michael – De ce a murit artistul

UPDATE, ora 12:07 – Fostul manager al lui George Michael a declarat ca o posibilă cauză a morții ar fi insuficiența cardiacă. Presa scrie însă că este posibil să fie și de complicații produse de HIV.

Fanii se întreabă pe rețelele de socializare de ce a murit George, însă probabil răspunsul exact îl vom afla târziu. Familia artistului a cerut multă discreție în acest caz. În presă apar zeci de supoziții. O parte a presei scrie ca insuficiența cardiacă ar fi una dintre cauze, iar alte publicații scriu că HIV-ul ar fi o cauză majoră. Dispariția artistului a șocat întreaga lume.

Știrea inițială

George Michael a murit pe 25 decembrie. Ambulanța a fost chemată de urgentă la casa artistului în localitatea Goring în jurul orei 13:42. Poliţia spune că nu există circumstanţe care să indice o infracţiune.

Într-un comunicat de presă, agentul cântărețului a anunțat: „Cu mare tristețe vă confirmăm faptul că mult iubitul fiu, frate și prieten George a murit în liniște, în casa sa, în perioada Crăciunului. Familia face apel la decență în aceste momente dificile. Nu vor mai exista alte comentarii”.

Cine a fost George Michael?

George Michael s-a născut la Londra în 1963 pe 25 iunie. A cântat în trupa Wham, atunci a și devenit popular.

Cântarețul a murit după o lungă și grea suferință.

Una din cele mai cunoscute piese ale sale a fost Careless Whisper.

Georgios Kyriacos Panayiotou, cunoscut mai bine drept George Michael, s-a născut pe 25 iunie 1963. Deși a ajuns cunoscut în întreaga lume că fiind jumătatea duo-ului Wham, George Michael și-a asigurat faimă odată cu apariția primului său album solo-`Faith`, lansat în 1987. Discul s-a vândut până în prezent în peste 20 milioane de copii în întreagă lume.

Știri pe același subiect

Cauza morții

GAFĂ Actrița Sarah Michelle a crezut ca a murit Boy George, nu George Michael

Biografie George Michael, artistul a murit

Elton John îl omagiază pe George Michael: „Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional”

George Michael, artistul cu o voce de patru octave, star de prim rang al muzicii pop, dar cu o carieră marcată de excese

UPDATE: George Michael a murit

George Michael și-a ascuns viața sexuală. A murit la 53 de ani

Top piese George Michael. Cântărețul a murit în ziua de Crăciun

George Michael a murit la 53 de ani în casa sa, artistul a suferit mult

Primarul Londrei: George Michael un talent incredibil care a bucurat milioane de oameni

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top