Connect with us
Vestea că Vasile Turcu a murit nu i-a picat deloc bine lui Cristi Borcea. Cei doi erau apropiați de pe vremea când erau acționari la Dinamo.

Vedete

Ce a făcut Cristi Borcea când a aflat că Vasile Turcu a murit

Vasile Turcu a murit la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după câteva zile petrecute în stare critică după tentativa sa de sinucidere.

Vestea a căzut ca un șoc pentru apropiații săi și pentru cei care l-au cunoscut. Momentan, sinuciderea acestuia este învăluită în mister, dar anchetatorii i-au în calcul faptul că problemele financiare au fost cele care l-au determinat să recurgă la acest gest.

Vasile Turcu a devenit cunoscut din postura de acționar al clubului Dinamo. El a părăsit clubul din Ștefan ce Mare în anul 2011, când a vândut toate acțiunile către Nicolae Badea.

Citește și: Ultima dorinta a lui Vasile Turcu

Turcu a fost destul de apropiat de Cristi Borcea, iar decesul acestuia nu i-a picat bine celui care se află încarcerat. Conform unor surse citate de Cancan, Borcea a izbucnit în lacrimi când a aflat că Vasile Turcu a murit și a petrecut dimineața în capela închisorii, după care nu a mai vrut să vorbească cu nimeni.

Citește și: Valentina Pelinel a fost cerută în căsătorie de Borcea?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top