Connect with us
Cornelia Patrichi a petrecut al doilea Paște fără Cornel Patrichi. Ea a dezvăluit, la Teo Show, că Gigi Becali i-a dăruit un miel cu ocazia sărbătorilor.

Vedete

Ce a făcut Gigi Becali de Paște pentru Cornelia Patrichi

Cornel Patrichi a încetat din viață anul trecut și a lăsat în urmă o soție și un fiu. Cornelia Patrichi a suferit îndeungat după decesul soțului său, iar acum a anunțat că se va muta la fiul său, în Italia.

Cornel Patrichi a pierdut lupta cu necruţătorul cancer pulmonar, lăsând în urmă o soţie îndurerată şi un fiu care a venit din străinătate pentru a-i fi alături tatălui său pe ultimul drum.

„Am avut nişte sărbători frumoase, am avut invitaţi. Anul trecut, de Paşte, m-am închis în casă. Anul acesta a venit Alexandru cu Serena, viitoarea lui soţie şi au venit şi părinţii ei. Italieni, din Florenţa. Nu au mai fost niciodată în România. Anul acesta am pregătit masa de Paşte, dar mă pregătesc treptat şi voi pleca din ţară. Mă voi muta în Italia, că şi copiii tot insistă: vino la noi, nu mai sta singură!”, a spus Cornelia Patrichi la Teo Show.

Soția regretatului coregraf a dezvăluit că Gigi becali i-a făcut cadou un miel de Paște: „De Paşte, am primit mielul chiar de la Gigi Becali, el m-a căutat şi mi l-a oferit”, a mai declarat ea.

Cornelia Patrichi a mărturisit că încă simte că soțul său este aici și că are momente când este furioasă pe el pentru că a lăsat-o singură.

Citește și: Ultima aparitie a lui Cornel Patrichi la TV la TEO SHOW VIDEO

Citește și: Sfasietor: Ce a postat sotia lui Cornel Patrichi pe Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top