Connect with us
Ce a pățit Elena Gheorghe de la masca de protecție: "Cu fața nu e de joacă!"

Vedete

Ce a pățit Elena Gheorghe de la masca de protecție: „Cu fața nu e de joacă!”

Pandemia de coronavirus continuă să-i afecteze pe oameni. Au fost impuse mai multe măsuri pentru prevenirea infectării, printre care și purtarea obligatorie a măștii de protecție în spațiile publice închise, precum și în mijloacele de transport în comun. Această regulă a stârnit controverse, multe persoane acuzând că există multe riscuri în ceea ce privește acoperirea nasului și gurii. În plus, unele nu se supun deloc acestei măsuri din motive de sănătate. Și Elena Gheorghe s-a confruntat cu o situație neplăcută din cauza măștii de protecție, având nevoie de ajutorul medicului. Ea a vorbit public despre asta, pentru a-i ajuta și pe ceilalți care vor întâmpina astfel de probleme.

Ce a pățit Elena Gheorghe de la masca de protecție: „Cu fața nu e de joacă!”

Cântăreața a explicat tuturor pe o rețea de socializare ce a pățit din cauza purtării măștii de protecție. Deși este de acord cu această măsură și a respectat-o, a avut parte de neplăceri. Ea a precizat că niciodată nu a avut probleme cu tenul, până în acest moment în care a frecventat spații publice, unde a fost nevoită să-și acopere nasul și gura.

Din păcate, se pare că masca de protecție a ajutat-o să se protejeze de coronavirus, dar i-a provocat o iritație gravă la nivelul feței. Ea a vorbit strict despre masca de protecție cumpărată din farmacii, aceea fiind cea care i-a făcut ei probleme. Nu a testat, de altfel, o mască din alt material, precum bumbacul În prezent, ea a remediat parțial problema, dar are de gând să apeleze la ajutorul medicului dermatolog, deoarece se teme că starea tenului ei s-ar putea agrava.

„Cam așa arată fața mea. Slavă Cerului este mai bine. Asta pentru că nu purtăm măști și înainte de culcare ne îngrijim, punem toate cele pe față și suntem ok. Dar ziua, când trebuie să mergem unde avem treabă înăuntru, e musai cu mască. E foarte bine că se întâmplă asta, numai că pățim treaba asta.”, a declarat Elena Gheorghe.

Amintim că masca de protecție este obligatorie în orice spațiu public închis, precum mall-urile, birourile. De asemenea, masca trebuie purtată și la biserică sau orice altă adunare publică, precum și în timpul examenelor. De altfel, în metrou și pe peron, în tren și în gară sau în orice alt mijloc de transport în comun sau taxi, trebuie să ne acoperim nasul și gura.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top