Connect with us
arșinel stela popescu

Vedete

Ce a scris Alexandru Arșinel pe coroana de flori adusă Stelei Popescu. Ți se rupe sufletul…

Alexandru Arșinel a fost printre cei mai afectați de moartea Stelei Popescu. Actorul a jucat alături de aceasta ani de zile, cei doi devenind cel mai popular cuplu de actori din întreaga țară.

Stela Popescu a fost dusă vineri la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, iar sâmbătă va fi dusă la Cernica, unde va fi și înmormântată duminică, alături de soțul său, Puiu Maximilian.

Actorul Alexandru Arșinel a trimis, vineri, o coroană cu flori multicolore în întâmpinarea Stelei Popescu, formată din trandafiri albi, orhidee albe si mov, cale, scrie cancan.ro.

Arşinel a imprimat pe coroana de flori un mesaj care exprimă toată durerea din sufletul lui: „Eu te plâng…poporul te plânge, Stela mea”.

“Stela a fost unică și nu îmi găsesc cuvintele pentru a o defini în lumea asta românească (…) A fost un om extraordinar, atât trebuie să știți și a dispărut jumătatea cealaltă. (…) Vorbeam în fiecare zi, se simțea bine.

Tocmai hotărâsem să discutăm despre ce vom face în Spania pe 1 decembrie (…) Ea niciodată nu dădea semne de oboseală”, a spus Alexandru Arșinel, la ieșirea de la casa Stelei Popescu.

Te-ar putea interesa și: Dezvăluirile lui Arșinel despre moartea Stelei Popescu

Marele actor Alexandru Arşinel, partenerul de o viaţă pe scenă al regretatei Stela Popescu, a vorbit în exclusivitate la Realitatea TV, vineri dimineaţă, despre momentul în care a primit vestea dispariţiei “doamnei teatrului românesc” şi despre momentul în care actriţa şi-a pierdut şirul gândurilor inexplicabil la o gală recentă.

“Cred că era în urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a încurcat-o”.

“Cine se aşteaptă la aşa ceva? Cine se gândeşte la aşa ceva? Toată lumea la unison a declarat că nu avea probleme medicale.

S-a comentat ore întregi, toată lumea a afirmat că nu a avut probleme de sănătate, sau dacă a avut era o mare mincinoasă. Nu spunea nimic despre sănătatea ei”, a spus Alexandru Arşinel la sosirea la teatrul de revistă Constantin Tănase.

Alexandru Arşinel nu îşi explică ce s-a întâmplat la gala recentă la care Stela Popescu părea să-şi fi pierdut luciditatea pentru un moment:

“Nu ştiu ce s-a întâmplat la gală, am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei. Avea o inteligenţă extraordinară…cred că era în urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o”.

Arşinel îşi aminteşte ultima întâlnire cu Stela Popescu şi spune că nimic nu părea schimbat la ea:

“Marţi am vorbit cu ea, aveam o propunere de spectacol la Chişinău şi discutam despre repertoriu. Nimic nu mi s-a părut schimbat, dacă mi se părea, îi dădeam telefon lui Doina.

Cei care au fost la întâlnire nu s-au gândit să cheme o salvare, un doctor. Nimeni nu s-a gândit. Este rezultatul unui accident, unei întâmplări nefericite…”, a spus Alexandru Arşinel.

Marele actor a povestit cum a fost găsit trupul neînsufleţit al Stelei Popescu: fiica ei adoptivă a sunat toată ziua, un amic de asemenea şi nu răspundea deloc şi au zis Hai să vedem ce se întâmplă. Atunci au venit şi au găsit-o acolo…

“Pe mine m-a sunat Adrian Ursu şi mi-a spus “Aţi aflat de Stela?”, “Ce e cu ea? E rău?” am zis. “A murit”. Am crezut că glumeşte, dar m-am gândit că nu se fac glume cu asta. M-a durut cumplit şi mă doare”, a spus Arşinel în lacrimi.

Citește și: Reacțiile marilor actori după moartea Stelei Popescu. Ce a spus Alexandru Arșinel

Citește și: Ce s-a descoperit în casa Stelei Popescu, la câteva ore după decesul actriței

Citește și: Cum îşi dorea să moară Stela Popescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top