Connect with us
Ce diagnostic a primit Paula Chirilă după ce a fost luată cu salvarea din emisiune

Vedete

Ce diagnostic a primit Paula Chirilă după ce a fost luată cu salvarea din emisiune

Paul Chirilă a fost luată cu ambulanța din emisiunea lui Dan Capatos, după ce i s-a făcut extrem de rău. totul s-a petrecut acum două zile și au fost necesare foarte multe investigații pentru ca medicii să descopere de ce boală suferă. Din păcate veștile nu au fost deloc bune pentru noua colegă a lui Capatos.

Paula Chirilă are o afecțiune deloc ușoară

Din nefericire actrița suferă de dispepsie ulceroasă, o afecțiune care i s-a agravat în timp deoarece a luat foarte multe medicamente anti inflamatoare, pentru a trata o altă problemă de sănătate. Medicii i-au făcut investigații amănunțite pentru a afla de unde pornește această problemă și au aflat că Paula Chirilă are un început de ulcer, o afecțiune foarte dificilă și foarte des întâlnită.

Frumoasa colegă a lui Dan Capatos suferă și de hernie de disc, o problemă de sănătate care îi dă mari bătăi de cap. Din pricina tratamentului administrat pentru această suferință, ea a dezvoltat acum o altă problemă digestivă, care este destul de dureroasă. Ca drept dovadă Paula s-a simțit atât de rău în emisiune Xtra Night Show, încât colegii ei au chemat ambulanța.

Actrița a dat câteva declarații despre ce i s-a întâmplat și a vorbit despre starea ei de sănătate din acest moment. Se pare cp medicii au sfătuit-o să țină un regim foarte strict.

„Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a declarat Paula Chirilă în emisiunea XNS de la Antena Stars.

Problemele ei de sănătate au început acum mai bine de un an, când a început să aibă dureri mari de spate.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a precizat ea.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top