Connect with us
Paula Chirilă luată cu ambulanța în direct la Capatos. I s-a făcut rău în emisiune

Vedete

Paula Chirilă luată cu ambulanța în direct la Capatos. I s-a făcut rău în emisiune

Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța în direct la Capatos. Actrița era în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars. A acuzat stări de rău care s-au acutizat pe parcursul emisiei și pur și simplu nu a mai putut să reziste. Totul ar fi plecat de la niște probleme digestive pe care vedeta le-ar avea.

Paula Chirilă a ajuns de urgență la spital

Actrița Paula Chirilă a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital, imediat după ce a fost în emisiunea lui Dan Capatos. Vedeta se simțea rău și asta a fost vizibil atât pentru moderatorul emisiunii, cât și pentru ceilalți din echipă. Imediat cum a părăsit platoul, a chemat ambulanța și a fost transportată la spital.

Se pare că vedeta are niște probleme digestive care s-au acutizat și pe care pur și simplu nu a mai putut să le suporte.

Paula s-ar fi simțit rău încă de seara precedentă când a rămas sigură în platou, pentru că Dan Capatos a lipsit. Locul său a fost luat de Paula care s-a descurcat de minune într-o ediție cu subiecte grele, deși nu se simțea bine fizic.

Acum actrița a ajuns pe mâinile medicilor care au supus-o mai multor investigații pentru a vedea care este cauza stărilor sale de rău.

Cine este Paula Chirilă

Paula Chirilă s-a născut la Iași în data de 21 iunie 1975. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, promoția 1998. Tot în 1998, a debutat în actorie pe scena Teatrului de Stat din Oradea cu rolul „Rosine” din „Bărbierul din Sevilia”. Timp de trei ani, actrița a jucat la Teatrul din Oradea, iar alți trei la Teatrul de Nord din Satu Mare. Pentru o scurtă perioadă de timp, Chirilă a cântat cu formația Boema din Oradea.

Pe micile ecrane, actrița debutat cu rolul Anei, în filmul „Margo” (2006), regizat de Ioan Carmazan. Tot în anul 2006, în urma rolului său din scurtmetrajul „Nunta”, Chirilă a obținut premiul pentru „Cea mai bună actriță de comedie“ la Festivalul internațional de teatru și film „Hyperion“.

În anul 2016, Chirilă a prezentat reality show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu în locul Mirelei Boureanu Vaida. Acum este co-prezentatoarea lui Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top