Connect with us
Ce face acum Mihaela Tatu, după ce a renunțat definitiv la televiziune

Vedete

Ce face acum Mihaela Tatu, după ce a renunțat definitiv la televiziune

Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a scris istorie cu emisiunea „De 3x femeie”, pe care a prezentat-o ani întregi la acasă TV. Deși domeniul în care era specializată era cu totul altul, aceasta a reușit să contureze o carieră de succes în jurnalism, a devenit cunoscută și iubită în toată țara și a lucrat chiar și la radio ani întregi.  Cu toate acestea, problemele de sănătate au determinat-o să se retragă complet din televiziune și a fost nevoită să se reprofileze. Află ce face acum fost prezentatoare.

Mihaela Tatu s-a reprofilat

Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. De ani buni, aceasta s-a retras din televiziune din cauza unor probleme grave de sănătate și anume, un fibrom uterin, cu o mărime de 11 cm, care o incomoda foarte mult în timpul activităților sale. Astfel, Mihaela Tatu a decis să renunțe la toate evenimentele la care obișnuia să participe, considerând că a venit momentul să se echilibreze, să fie mai retrasă și să se ocupe strict de propria persoană, urmând un regim strict pentru a ține boala sub control.

„Eu îmi doresc să trăiesc… indiferent de cât voi trăi, îmi doresc să mor sănătoasă. Este vorba despre respectul pe care îl poţi propriei persoane, despre iubirea şi stima de sine. De la ora 7 la ora 9 dimineaţa – sport, dieta e cea pe care o ştim şi masaj o dată, de două ori pe săptămână, chiar de trei, depinde cum am timp. Dacă nu porneşti cu astea trei, nu este ok. Am slăbit 23 – şi mai trebui. Este foarte fain să te simţi utilă în fiecare zi, să zici: «Mă, am făcut ceva pentru cineva astăzi. Am făcut ceva pentru cineva. Am făcut ceva pentru mine». Mă trezesc, mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă să învăţ, să experimentez şi să dăruiesc. Punct.’, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni în urmă cu ceva timp.

Astfel, Mihaela Tatu a adoptat un stil de viață sănătos, și-a dedicat mai mult timp propriei sale persoane și s-a redescoperit. Ea mărturisește că a călătorit mai mult, s-a ocupat mai mult de aspectul său fizic și a reușit să obțină silueta la care visa, slăbind peste 20 de kilograme. Călătoria spirituală în care a pornit a ajutat-o să se regăsească pe sine şi să-şi conştientizeze mai clar dorinţele şi deciziile legate de acestea. Astfel, s-a reprofilat și face acum ceea ce îi place.

Prezentatoarea de televiziune duce o viață liniștită la Oradea și chiar și-ar fi găsit și un partener. La 45 de ani, Mihaela Tatu a făcut Facultatea de Psihologie, iar acum este trainer de dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, dar şi voice over şi moderator de evenimente. Ea a primit mai multe oferte de a se reîntoarce în televiziune și chiar de a fi prezentatoarea unui show TV, însă a refuzat, deoarece nu se mai regăsește în acest format. De-a lungul carierei sale, a moderat doar emisiuni în direct, care îi ofereau doza de adrenalină de care avea nevoie.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Mihaela Tatu, totul despre depresie și problemele sale de sănătate. Când va reveni în televiziune | Hot News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top