Connect with us
Ce face Dan Bordeianu de când s-a retras din viața publică. Actorul are o familie minunată

Vedete

Ce face Dan Bordeianu de când s-a retras din viața publică. Actorul are o familie minunată

Dan Bordeianu este unul dintre cei mai cunoscuți actori, care s-a bucurat de mare succes în urmă cu câțiva ani. De ceva timp, el s-a retras din viața publică și nimeni nu mai știe ce se întâmplă acum cu el. Actorul a devenit tată, are o familie fericită și a ales să-și trăiască viața departe de ochii curioșilor, în casa moștenită de la tatăl său, la care a muncit din răsputeri.

Dan Bordeianu a renunțat la celebritate

Dan Bordeianu este fostul iubit al Adelei Popescu. Cei doi s-au iubit mult și au trăit o poveste de iubire specială în perioada în care a fost filmat „Numai iubirea”. Deși formau un cuplu perfect, iubit de cei de acasă, despre care nimeni nu credea că se va destrăma, cei doi și-au spus adio și au luat-o pe căi diferite.

Adela Popescu are acum o familie fericită alături de Radu Vâlcan, o carieră de succes și se pregătește să devină mamă de băiat pentru a treia oară.

Nici Dan Bordeianu nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de familie și carieră. Deși a dispărut din viața publică și a evitat să mai apară în showbiz, el continuă să fie bine și să aibă mare succes. El s-a retras la țară; locuiește acum în comuna Brănești din județul Ilfov, alături de soția lui și fiica lor. Ei sunt împreună de nouă ani și au un mariaj liniștit, ferit de ochii lumii, încă din 2015.

Dan Bordeianu a transformat în palat din moștenirea de la tatăl său

Dan Bordeianu locuiește în casa moștenită de la tatăl său. De-a lungul anilor, a îmbunătățit considerabil aspectul acesteia, deși mama și sora lui își doreau să o vândă. El s-a simțit responsabil de păstrarea acestei locuințe, motiv pentru care a început renovările.

Cu banii din studenție a început lucrările și a continuat în timp, în timpul pandemiei finalizând multe dintre detalii. Este mândru de ce a realizat și se bucură că a putut finaliza acest proiect de suflet, pe care l-a făcut după gustul lui.

„Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos.”, a declarat Dan Bordeianu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top