Connect with us
Ce mai face Denis Ștefan, actorul din 'Inimă de țigan'. Pasiuni comune cu fiica sa

Vedete

Ce mai face Denis Ștefan, actorul din ‘Inimă de țigan’. Pasiuni comune cu fiica sa

Denis Ștefan este unul dintre cei mai cunoscuți actori români. Acesta a intrat în atenția presei în urma apariției sale în serialul ‘Inimă de țigan’, unde a jucat rolul lui Codruț. Acesta a ocupat primele pagini ale tabloidelor și atunci când și-a părăsit soția pentru Cristina, ‘Bebelușa’ de la Cronica Cârcotașilor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, s-au căsătorit și au împreună chiar și o fetiță de șapte ani, care are pasiuni comune cu tatăl său încă de la vârsta de 2 ani.

Ce mai face Denis Ștefan, actorul din ‘Inimă de țigan’. Pasiuni comune cu fiica sa

În urmă cu mai bine de 12 ani, Denis Ștefan interpreta rolul lui ‘Codruț’ în serialul românesc ‘Inimă de țigan’, unul dintre cele mai cunoscute de la acea vreme, care a fost urmărit de românii de pretutindeni. Actorul a gustat din plin de succes și avea o mulțime de fani. Dacă în plan profesional a excelat mereu, la capitolul dragoste a dat și peste momente de cumpănă, mai agitate.

Acesta a divorțat de soția sa, cu care își petrecuse 13 ani din viață, a pentru Cristina, Bebelușa de la Cronica Cârcotașilor, care este cu 15 ani mai tânără decât el.

„E greu de spus de când nu a mai mers căsnicia mea. Atât timp cât doi oameni locuiesc împreună, noi am locuit 13 ani, apar probleme, iar noi nu am reușit să le rezolvăm. Sunt nişte acumulări care au dus la această despărțire. Atât eu, cât și Iuliana suntem doi oameni maturi.”, a dezvăluit Denis la vremea respectivă.

Ulterior, Denis Țtefan și Cristina s-au căsătorit în anul 2013 și au împreună o fetiță de șapte ani, care îi seamănă izbitor celebrului actor, demonstrând că diferența de vârstă nu este o problemă, atunci când doi oameni se iubesc. Cei doi intenționează chiar și să își mărească familia, așa cum declara Denis cu puțin timp în urmă.

Denis este foarte pasionat de călărie și de cai, acest fapt putând fi observat cu ușurință în mediul online, unde publică numeroase fotografii în acest sens. Denis Ștefan este dresor de cai și îi salvează să nu fie duși la abator. Se pare că și fiica lui a moștenit această pasiune și a învățat să călărească încă de la vârsta de doi ani.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top