Connect with us
Gabriela Cristea, hărțuită pe rețelele de socializare. Momente grele pentru vedetă

Vedete

Gabriela Cristea, hărțuită pe rețelele de socializare. Momente grele pentru vedetă

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. Deși a renunțat la meseria ei pentru o perioadă de timp, pentru a petrecere cât mai mult timp alături de cele două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda, încă are o mulțime de fani, care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, acolo unde petrece destul de mult timp. De când a slăbit, aceasta are mai multă încredere în sine și fanii o apreciază pentru schimbare și pentru tot ceea ce face. Totuși, haterii nu au dispărut și continuă să arunce cu vorbe grele la adresa vedetei.

Gabriela Cristea, hărțuită pe rețelele de socializare. Momente grele pentru vedetă

Gabriela Cristea s-a retras din televiziune de la nașterea primei sale fetițe și încă nu a revenit pe micile ecrane, deoarece așteaptă o ofertă care să o atragă și să corespundă cerințelor sale. Ea visează la un proiect mare, cu un public numeros în sală. Deși a primit mai multe oferte, niciuna nu a fost pe placul ei. Până când îi va surâde norocul, ea rămâne foarte activă în mediul online.

Acolo, vedeta ține legătura cu fanii ei, împărtășește momente pe care le petrece alături de familie, dar apare și în ipostaze mai intime și este mai dezinvoltă decât niciodată. Totuși, se pare că nu toată lumea apreciază ceea ce face Gabriela Cristea, iar unii o critică foarte mult. Ea a explicat că o internaută i-a adresat cuvinte grele și dureroase, care au determinat-o să o blocheze pe aceasta ]n urma experienței neplăcute pe care a provocat-o. Femeia susținea că Gabriela este nebună, că nu își crește copiii bine, la fel ca alte vedete și că este păcat că Dumnezeu i-a oferit darul de a fi mamă.

„Nu am crezut că voi avea reacțiile pe care le-am stârnit în momentul în care m-am hotărât să discut despre diverse subiecte pe InstaStory, iar „hatereala’ a fost la ea acasă. Vreau să vă zic că am trăit ieri o experiență groaznică. N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. (…) Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii.”, a continuat ea.

Gabriela Cristea este adesea criticată pentru activitatea sa de pe rețelele de socializare, acolo unde internauții o critică pentru postările sale și o acuză că ar apela la ajutorul photoshopului pentru a modifica imperfecțiunile.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top