Ce notă a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Națională

Ultimul update: joi 27 iunie 2019 16:46 Data publicării: joi 27 iunie 2019 16:46
Autor , în Vedete

Printre adolescenții care au susținut anul acesta Evaluarea Națională se numără și Gloria, fiica Ozanei Barabancea. Vedeta a vorbit despre rezultatul obținut de fetiță și s-a declarat mulțumită.

Fiica Ozanei Barabancea a trecut cu bine de Evaluarea Națională, iar mama ei este mândră foc! Așa că… Ozana Barabancea s-a gândit să o răsplătească pe fiica ei. Și nu oricum! Gloria va pleca alături de mama ei la Viena, iar apoi, alături de câţiva prieteni, într-un sejur de 7 zile la Barcelona.

Conform evaluare.edu.ro, Gloria a luat nota 7,50 la limba română și 5,00 la matematică – media 6,25.

“A intrat. Important este ca a intrat la pian clasic. Ea este o tipa foarte timida, acum a prins incredere in ea. Studiaza acum dans macabru (…) Este o piesa foarte foarte grea. Acum avem un concert, unde ea va deschide concertul.

Vreau sa avem cat mai multe iesiri impreuna. Daca eu nu ii sustin, cine sa-i sustina? Vom petrece ceva timp noi doua, ca fetele, la Viena. Apoi, i-am platit un sejur de 7 zile la Barcelona. Nu cu mine, cu niste prieteni. O sa mai merg cu ea”, a spus Ozana Barancea, la emisiunea ”Răi da’ buni”

Ozana Barabancea are doi copii, o fată și un băiat, Gloria și Andrew. Spune că are încredere în deciziile lor și este foarte bucuroasă că sunt responsabili. Totuși, nu se aștepta ca fiul ei să dorească să își facă studiile în… România. Andrew va da, luni, prima probă scrisă la Bacalaureat.

Citește și: Ozana Barabancea, decizie radicală: Intră pe mâna medicilor

Ozana Barabancea este cântăreață de operă și jazz și profesoară de canto și este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV, după ce a participat la emisiuni precum: ”Splash! Vedete la apă” sau ”Te cunosc de undeva”, la Antena 1. Ozana Barabancea este născută pe data de 4 octombrie 1969, la București și a devenit artist liric la Opera Națională, în 1987.

Ozana Barabancea a participat la numeroase turnee și festivaluri de jazz, în țară și în străinătate, și a ținut cursuri de canto pentru mai mulți artiști români, printre care: Loredana, Monica Davidescu, Aurelian Temișan. Maia Morgenstern și mulți alții. Printre studiile Ozanei Barabancea se numără: Școala Populară de Artă, secția Jazz (anul 2000), Universitarea de Artă ”Luceafărul” (anul 2000) și Conservatorul, secția Pedagogie muzicală.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii