Connect with us
Ce note a obținut Cristian Tudor Popescu la Bacalaureat. Detaliile au ieșit la iveală

Vedete

Ce note a obținut Cristian Tudor Popescu la Bacalaureat. Detaliile au ieșit la iveală

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români. El a intrat în atenția publicului pentru atitudinea pe care o abordează cu privire la diferite teme de dezbatere, dar și pentru activitatea sa vastă în domeniul jurnalismului. El s-a remarcat în special în perioada de după comunism, când a activat la ziarul „Adevărul”. Ulterior, a părăsit redacția împreună cu mai mulți colegi și a devenit director fondator al ziarului „Gândul”. El a abordat mai multe domenii în discuțiile sale, printre care și învățământul. A făcut declarații și în ceea ce privește situația școlară, precum și notele de la bacalaureat.

Ce note a obținut Cristian Tudor Popescu la Bacalaureat. Detaliile au ieșit la iveală

Cristian Tudor Popescu a făcut dezvăluiri cu privire la activitatea sa școlară. El a declarat că dintotdeauna a vrut să devină mai bun, mai ales că a trăit într-o perioadă în care conta foarte mult cultura generală a unui om. În încercarea sa de a se rupe de neștiință și de a descoperi mereu lucruri noi, a reușit să devină un om respectat, cu carte. Nu a învățat neapărat pentru a avea o slujbă bună, cu un salariu mare, ci voia să se autodepășească și să iasă din mulțime.

El a precizat că nu a fost niciodată un elev model și nu a avut ca scop notele mari. Nu l-a interesat prea mult ce se întâmplă la școala, ci studia doar ce își dorea și îi plăcea. În plus, a precizat că citea și se documenta foarte mult, ceea ce le recomandă și tinerilor de azi. El a precizat că a fost chiar aproape corigent la matematică și dacă ar putea, ar schimba câte ceva acum la elevul „obraznic” de altădată. CTP a promovat examenul de Bacalaureat cu o medie mare, respectiv 9,83.

„Nici măcar notele nu erau un scop. Media mea la Bacalaureat a fost 9.83, dar în timpul liceului am avut note de toată mâna, fiindcă citeam ce voiam și când voiam eu. Dar citeam, stimați liceeni de azi, chiar citeam. Iar la matematică aproape mă lăsase corijent doamna Bulgaru şi într-a XI-a am început să facem matematică cu doamna Florica Ionescu. Eu eram obraznic, ignorant, agresiv, un imbecil. Când mă gândesc, dacă l-aş vedea pe elevul de atunci, l-aş lua la palme acum. Am fost obraznic în prima oră cu dânsa”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. ??????

    2020-06-26T20:16:04+03:00 at 20:16

  2. ??????

    2020-06-25T23:12:58+03:00 at 23:12

    Ce să aștepți, ce să îi ceri, ? Este clar că are cea mai mare parte din creier aglomerată și nu e Einstein, ? Probabil că și chelirea este și un indiciu de „loc toxic”, ? Deci remarcați și că nu are o „chică” precum Einstein, ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top