Connect with us
Ce note au obținut vedetele la BAC. Unele dintre ele au fost elevi-model

Vedete

Ce note au obținut vedetele la BAC. Unele dintre ele au fost elevi model

Elevii de clasa aXII-a susțin în această perioadă examenul de bacalaureat. Prima probă, cea de luni, 22 iunie, va fi cea care le va testa cunoștințele la limba română, iar cea de-a doua va fi proba la matematică sau istorie, pe data de 24 iunie. Ultima probă, cea la alegere, va fi joi, 25 iunie. Atât elevii, cât și părinții trăiesc cele mai mari emoții și după încheierea celor trei probe, vor aștepta cu nerăbdare rezultatele, care vor fi comunicate la 30 iunie. Până atunci vă vom prezenta ce note au obținut unele dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. În timp ce unii se pot lăuda cu mediile lor, alții ar da orice ca rezultatele să nu fi fost aflate niciodată.

Ce note au obținut vedetele la BAC. Unele dintre ele au fost elevi-model

Chiar dacă acum sunt persoane publice și se bucură de mare succes, fanii vor să afle cum s-au descurcat la examenul maturității. Astfel, unele vedete au trecut bacalaureatul cu brio, în timp ce pentru altele a reprezentat cu adevărat o provocare.

Cunoscuta Adelina Pestrițu se află printre cei care nu au trecut bacalaureatul din prima. Deși la proba orală a obținut nota 10, la proba scrisă de la limba română a primit doar 3,60. Aceasta a mărturisit că această notă nu a fost din cauza faptului că nu s-a pregătit, ci pentru că a încurcat subiectele.

Margherita, fiica Clejanilor nu a stat prea bine la capitolul școală, mai ales că nu a reușit să treacă din prima examenul maturității, obținând media de 5,98. Ea a motivat această nereușită, spunând că a avut ghinion, pentru că învățase pe rupte, având în vedere că mergea și la spectacole. Cu toate acestea, Margherita a reușit să își spele rușinea. În sesiunea din toamnă a acelui an, a învățat mai bine și s-a regăsit pe listele celor admiși la Bacalaureat, cu o notă de 6,65.

Nici Simona Gherghe nu a obținut o medie prea satisfăcătoare. Se pare că prezentatoarea ar fi fost îndrăgostită în acea perioadă, ceea ce ar fi determinat-o să neglijeze școala. Simona Gherghe a mărturist pe blogul ei că a obținut media 8,46.

Cunoscutul Dan Capatos a picat și el bacalaureatul la prima sesiune, luaând nota 3 la română. Din spusele acestuia, s-a certat cu profesoara și a fost dat afară din examen. Nota i-a fost acordată pentru cât reușise să scrie în lucrare până în momentul incidentului.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti, secţia de actorie. Ea a obţinut la BAC, la proba „Arta actorului”, nota 10. A avut o medie finală de 9,28, care a clasat-o pe locul al doilea pe liceu. Cu toate acestea, din cauza filmărilor, a fost pe punctul de a nu ajunge la examene.

Notele vedetelor

Andra, chiar dacă era prinsă între concerte și școală, a reuşit să obţină nota 9,07 la examenul de Bacalaureat. În aceeași situație s-a aflat și Giulia Anghelescu, renunțând la concerte pentru a-și dedica tot timpul pregătirii pentru examen, pe care l-a trecut cu brio, cea mai mare notă fiind 9,60.

Și controversatul Mihai Trăistariu se poate lăuda cu rezultatele de la examenul maturității. El a absolvit Liceul Teoretic „Petru Rareş” din Piatra Neamţ și a obținut media 9.88. Cea mai mică notă pe care a obținut-o a fost 9.62, la Limba și literatura română.

Și Dan Negru a avut o medie finală mare. Cu toate acestea, a fost cea mai mică din clasă, deoarece, a fost singurul băiat dintr-o clasă cu 42 de fete, care toate învățau bine, numindu-le el „tocilare”. Astfel, el a obținut media 9,20.

 

 

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top