Connect with us
Ce pensie are Arșinel. Statul îi oferă lunar o sumă mare de bani

Vedete

Ce pensie are Arșinel. Statul îi oferă lunar o sumă mare de bani

Cunoscutul actor Alexandru Arșinel și-a trăit cea mai mare parte a vieții sale pe scenă. La 81 de ani, încă își continuă activitatea la teatru și are, de asemenea, responsabilități. Deși cei mai mulți actori ajung să aibă o pensie mică, Arșinel face parte din categoria celor norocoși. După ani buni de muncă, acesta a reușit să scape de grija zilei de mâine, pentru că se bucură de venituri mari din partea statului, care îi asigură o viață liniștită. În plus, are grijă și de soția sa care suferă de un handicap de gradul de 2, pentru care mai primește un alt ajutor de la stat.

Ce pensie are Arșinel. Statul îi oferă lunar o sumă mare de bani

Alexandru Arșinel încasează de la stat o sumă mare de bani, care îi permite să trăiască o viață lipsită de griji. Astfel, potrivit declarației sale de avere din 2018, îndrăgitul actor a încasat 90.733 lei ca manager la Teatrul de revistă, 86.229 de lei din drepturi de autor, 33.720 de lei ca indemnizaţie de revoluţionar şi 58.116 lei pensie.

La aceste sume se adaugă 6.125 de lei, bani pe care îi primește în calitate de îngrijitor al soției imobilizate, cu handicap gradul 2. În urmă cu trei ani, Maria a căzut de pe scări. În urma aacidentului, aceasta s-a lovit grav la cap, ceea ce a imobilizat-o la pat. În prezent, ea își poate mișca doar mâna dreaptă. Astfel, la venituri s-a mai adăugat și ajutorul. În total, Arşinel a câştigat 22.399 lei, adică, aproximativ 4.800 de euro pe lună.

Pentru că nu se poate descurca singură, Alexandru Arșinel este cel care o îngrijește, iar pentru asta primește lunar suma de 15.141 lei.

Arșinel și Stela Popescu

În urmă cu doi ani, la un an de la moartea colegei sale de breaslă, Stela Popescu, a anunțat că se retrage din conducerea Teatrului de Revistă Constantin Tănase. După 19 ani de activitate aici, a decis să pună punct acestui proiect. Stela și Arșinel au avut o legătură puternică și au reprezentat unul dintre cele mai iubite cupluri artistice. S-au bucurat de mare succes atât în țară, cât și peste hotare și au inițiat împreună multe proiecte.

Arșinel a declarat de mai multe ori că moartea îndrăgitei artiste a venit ca un fulger pentru el și nefericitul eveniment încă îl marchează. Cei doi și-au petrecut împreună mulți ani și aveau o relație de prietenie specială.

„A fost grea perioada și încă este fără Stela. S-a dărâmat un pilon al teatrului de revistă. Un prieten de nădejde, Stela era ceva special și cei care au cunoscut-o știu despre ce vorbesc. Regret că a plecat înainte de vreme, avea o vitalitate și o prospețime mintală deosebită, trebuia să mai trăiască.”, a spus Alexandru Arșinel.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top