Connect with us
Ce pensie are Silviu Prigoană. Nimeni nu s-ar fi gândit la o așa sumă

Vedete

Ce pensie are Silviu Prigoană. Nimeni nu s-ar fi gândit la o așa sumă

Silviu Prigoană este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România, care a avut o activitate vastă în mai multe domenii. Fostul politician are acum o viață liniștită, alături de copiii lui și de actuala sa soție, Mihaela. Ajuns la vârsta de 55 de ani, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a decis că este timpul să se pensioneze, ajungând să încaseze o pensie extrem de mare, la care mulți nu își permit nici să viseze.

Silviu Prigoană, pensie de mii de euro

Silviu Prigoană s-a pensionat la doar 55 de ani. Deși mai avea 10 ani până la vârsta de pensionare, omul de afaceri a decis să iasă la pensie încă de anul trecut. Acest lucru a fost posibil datorită contribuțiilor pe care le-a plătit în mod voluntar.

Astfel, el a vrut să profite de această posibilitate și s-a pensionat. Fostul soț al lui Bahmu primește de la stat o sumă colosală, pe care oamenii de rând, cu o penise minimă, o obțin în ani buni și la care nu pot nici măcar să se gândească.

În cadrul emisiunii leu Denise Rifai, el a vorbit despre controversata sumă de care se bucură lună de lună. Silviu Prigoană a spus că primește lunar 32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților.

Cu toate acestea, se declară nemulțumit de banii primiți de la stat și susține că așteaptă majorarea de 40% promisă de Guvern, iar abia atunci va fi cu adevărat satisfăcut din punct de vedere financiar. Într-o manieră amuzantă, el a spus că, în momentul în care va ajunge la o pensie de 10.000 de euro, va putea da un anunț la matrimoniale, unde să se laude cu veniturile sale de pensionar tânăr.

„Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea. 32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale «Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele»”, a spus afaceristul în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top