Connect with us
Ce s-a ales de Ghiță, ciobanul celebru în toată țara, după ce a rămas fără bani

Vedete

Ce s-a ales de Ghiță, ciobanul celebru în toată țara, după ce a rămas fără bani

Cu siguranță toată lumea îl cunoaște pe Ghiță, ciobanul celebru care a apărut în reclame la tv. Viața nu a fost ușoară pentru el după ce a încetat să mai apară pe micul ecran. Jurnaliștii de la The Guardian au făcut un reportaj special cu el, în cadrul căruia Ghiță a povestit prin ce greutăți trece.

Ce s-a ales de Ghiță, ciobanul celebru în toată țara, după ce a rămas fără bani

Gheorghe Dănulețiu, cunoscut mai degrabă sub numele de „Ghiță Ciobanul”, este cel mai celebru cioban din România. În ciuda acestui fapt, dar și a faptului că are peste 500.000 de fani pe rețelele de socializare, viața lui nu este una ușoară. Mulți au crezut că el s-a îmbogățit după reclamele de la tv, însă adevărul este altul.

Ghiță este în continuare cioban și se luptă să supraviețuiască pe o piață care este dominată în acest moment de marii exportatori de animale vii. El are în grija sa 1500 de oi și viața lui este la fel ca înainte de a deveni celebru. Nimic nu s-a schimbat.

„Comerțul cu oi a devenit o bătaie de joc”, a declarat Dănulețiu pentru juranliștii britanici. “Oaia a ajuns în bătaie de joc. Vinzi o oaie pentru un milion (100 de lei – n.r.). Nu îți poți permite să dai salarii foarte mari și nu mai găsești oameni — mai ales tinerii nu mai vor să lucreze în agricultură, când văd că toate merg în jos. Am impresia că e politic, că încearcă să distrugă sectorul”, a mai adăugat ciobanul.

După ce a încetat să mai apară la tv, Ghiță a pierdut o sumă maricică de bani, când două angajate ale băncii cu care lucra au extras abuziv peste 700.000 de lei de la clienți. Deși ele au fost condamnate la închisoare cu suspendare, Ghiță nu și-a recuperat cei 4000 de lei pe care i-a pierdut nici în ziua de azi.

Citește și: Alocațiile s-ar putea dubla înainte de 1 august 2020. Senatul a respins OUG care amână dublarea acestora

Continue Reading

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top