Connect with us
Ce s-a întâmplat cu adevărat în apartamentul din Iași, înainte ca Andreea Antonescu să sune la 112

Vedete

Ce s-a întâmplat cu adevărat în apartamentul din Iași, înainte ca Andreea Antonescu să sune la 112

Andreea Antonescu a sunat în seara zilei de 19 februarie la 112 și a spus că este sechestrată într-un apartament din cartierul Copou, Iași. Polițiștii au ajuns rapid la fața locului și au fost șocați să afle că totul a fost o glumă. Andreea Antonescu era în stare de ebrietate și nici Ștefan Manolache nu era departe.

Ce s-a întâmplat cu adevărat în apartamentul din Iași, înainte ca Andreea Antonescu să sune la 112

Surse apropiate de cei doi au povestit, în exclusivitate pentru spynews.ro, tot ce s-a întâmplat în acel apartament azi noapte. Andreea Antonescu și Ștefan Manolache nu mai sunt împreunp de 3 săptămâni, însă artista pare că nu se împacă cu gândul. Ea a condus de la Galați la Iași pentru a-l vizita pe Ștefan și a-i propune să se împace. El ar fi fost în casă cu altă femeie, pe care a scos-o rapid de acolo, înainte să o primească pe Andreea.

Deși Andreea ar fi încercat să ceară o împăcare, Manolache a refuzat complet această variantă, așa că artista a pus mâna pe câteva sticle cu alcool și s-a îmbătat. De aici a început scandalul, iar fostul ei iubit i-a luat cheile de la mașină, pentru a se asigura că Andreea nu va pleca băută la volan.

Cântăreața a găsit telefonul de serviciu al fostului său iubit și a sunat de pe el la 112. Poliția a ajuns în scurt timp, însă Andreea Antonescu a declarat că totul a fost o glumă și s-a ales cu o amendă de 4000 de lei. Potrivit psynews, artista se află și acum tot în apartamentul din Iași, unde se recuperează după noaptea de pomină pe care a avut-o.

Citește și: Andreea Antonescu a sunat azi noapte la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Copou, de Ştefan Manolache

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top