Connect with us
Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu. Unde s-a retras celebrul artist

Vedete

Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu. Unde s-a retras celebrul artist

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară din țara noastră. El a urcat pe unele dintre cele mai mari scene din România, dar și din afara țării și a avut o carieră de succes, de lungă durată. De ceva timp, însă, el s-a retras din lumea muzicii și nu a mai apărut nici la TV, motiv pentru care oamenii nu mai știu multe despre el. Află cu ce se ocupă acum marele artist și cum își umple timpul în mod eficient.

Benone Sinulescu se ascunde de teama cutremurelor

Benone Sinulescu nu a mai apărut de ani buni la TV și fanii nu mai știu prea multe despre el. Se pare că marele artist a plecat din București pentru că simțea că viața lui este pusă în pericol aici. Astfel, și-a luat soția și s-a stabilit la Buzău, de teama cutremurelor. El a considerat că blocurile din București nu sunt sigure și se temea de un eveniment nefericit.

“Am fugit la casa mea de la Siriu, de teama cutremurelor. Acesta e motivul pentru care nu prea mai stau în București decât atunci când sunt invitat la diferite emisiuni sau am spectacole. Pot spune ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care am refuzat să mai stau la bloc.”, a declarat Benone.

Benone Sinulescu și soția sa, Lany, duc o viață liniștită acum, la țară, unde găsesc tot felul de activități cu care își ocupă timpul. Astfel, cei doi și-au umplut cămara cu bunătăți și în această toamnă și au ales să împărtășească reușita lor și cu fanii de pe rețelele de socialziare. Artistul a pus la murat legume din producția proprie, deoarece are o grădină plină cu de toate, de care are grijă de mai bine de 10 ani. Se pare că artistul este mândru de recolta lui și iarna l-a prins pregătit.

Interpretul de muzică populară este mulțumit de faptul că a ales să se retragă de pe scena muzicală și să ducă o viață liniștită, după mai bine de 50 de ani plini de spectacole. Cu toate că a avut o carieră de succes, pensia lui nu este una mare, așa cum mulți se gândesc atunci când vine vorba de marii artiști ai țării. Astfel, el încasează lunar 1.600 de lei. Totuși, primește de la Stat 1.100 de lei, în urma primirii unor premii „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top