Connect with us
Ce se întâmplă cu Margherita la mai bine de o lună după accident. Viorica de la Clejani, mărturisiri incendiare

Vedete

Ce se întâmplă cu Margherita la mai bine de o lună după accident. Viorica de la Clejani, mărturisiri incendiare

Margherita de la Clejani a provocat un accident în urmă cu mai bine de o lună. Aceasta avea o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv. Drept urmare, a rămas fără permis și a primit și un dosar penal. După acest accident, se pare că Marga nu a renunțat deloc la imaginea de fată rea și a rămas în atenția publicului. De la nefericitul eveniment, a avut conflicte cu jurnaliștii, a fost aspru criticată în mediul online și a fost surprinsă în diverse ipostaze nepotrivite. Mama sa, Viorica de la Clejani, a vorbit despre cum a depășit tânăra nefericitul eveniment.

Ce se întâmplă cu Margherita la mai bine de o lună după accident. Viorica de la Clejani, mărturisiri incendiare

Viorica de la Clejani a declarat că fiica ei a depășit bine scandalul în care a fost implicată după ce a provocat un accident rutier. Astfel, Margherita se simte foarte bine acum, este ascultătoare și a înțeles ceva din greșelile comise. În plus, artista continuă să o apere pe fiica ei, spunând că oricine ar fi putut fi în situația ei, drept pentru care nu merită să fie judecată atât de aspru, mai ales că sunt lucruri mult mai grave în țara noastră.

În ceea ce privește consumul de droguri, Viorica a discutat cu Margherita de la Clejani și aceasta i-a mărturisit mamei sale că nu a administrat nimic în momentul în care a produs accidentul. Ea are încredere în fiica ei și știe că nu ar fi în stare de asemenea gesturi și se bucură că a putut evita o eventuală traumă.

„E șmecheră fata mea. Marga este bine, la momentul ăsta. Ascultă, muncește. Marga este o fată frumoasă și înțeleaptă și cred că a înțeles. Și orice s-ar întâmpla, sunt copiii mei. Eu îi apăr până la cer și înapoi. Eu le-am spus mereu copiilor mei să fie atenți cu cine umblă, unde se duc. Trăim într-o lume mai ciudată, nu mai e ca pe vremea mea. Noi avem încredere în Margherita sută la sută, am stat foarte mult de vorbă pe această temă și ea a spus că ea nu a consumat nimic.”, a declarat Viorica.

Rezultatele testelor de la INML privind substanțele pe care Marga le-a consumat întârzie să apară, iar vedeta s-a ales cu un dosar penal, însă din cauza modului în care a tratat maimuța pe care familia ei o găzduiește de ceva timp.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top