Connect with us
Margherita de la Clejani șochează din nou. Ce a făcut cântăreața în plină noapte

Vedete

Margherita de la Clejani șochează din nou. Ce a făcut cântăreața în plină noapte

Margherita de la Clejani a provocat un accident în urmă cu mai bine de o lună. Aceasta avea o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv. Drept urmare, a rămas fără permis și a primit și un dosar penal. După acest accident, se pare că Marga nu renunță deloc la imaginea de fată rea și continuă să intre în atenția publicului. De la nefericitul eveniment, a avut conflicte cu jurnaliștii, a fost aspru criticată în mediul online, ceea ce s-a întâmplat și acum. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie prin care a șocat pe toată lumea și a atras multe comentarii negative.

Margherita de la Clejani șochează din nou. Ce a făcut cântăreața în plină noapte

Margherita de la Clejani a reușit din nou să intre în atenția publicului pentru faptele ei. Fără a ține cont de nimeni și de nimic, Margherita de la Clejani s-a urcat în miez de noapte pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, pentru o ședință foto. Comunitatea creștin-ortodoxă a reacționat și a taxat-o dur pe artistă, pe motiv că neglijează și sfidează valorile creștine apărând într-o asemenea ipostază.

„Să ne rugăm pentru ea! Să o lumineze Dumnezeu! E e rătăcită rău săraca!Doamne, ai milă de ea!”
„O analfabetă cu aere de vedetă, Margherita de la Clejani, s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției aducând o gravă atingere valorilor noastre naționale creștin-ortodoxe.”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.
După accident, viața Margheritei a luat o altă întorsătură. Aceasta s-a reprofilat, a pus muzica pe locul doi și a decis să-și dedice timpul noii sale pasiuni: moda. Ea a declarat că petrece mult timp în atelier, ceea ce o face foarte fericită. Margherita a dezvăluit că a urmat niște cursuri în domeniu, iar acum este consultant fashion pentru bărbați. De asemenea, a mai subliniat că va face mereu ceea ce va benefic pentru ea, indiferent de ceea ce cred ceilalți.

Viorica, alături mereu de Margherita

Părinții ei o susțin în tot ceea ce face, la fel cum au procedat și după accidentul pe care l-a provocat. Viorica a mărturisit că se teme pentru viața fiicei sale și nu vrea ca această să aibă probleme și mai mari și să ajungă la o depresie cumplită, care să o împingă spre gesturi necugetate, precum suicidul. Ea a vrut ca toată lumea să înțeleagă că face orice pentru copiii ei și, indiferent de faptele lor, îi va iubi și îi va sprijini. În plus, starea sa de sănătate a fost afectată în ultima vreme și imaginea lor la fel, iar acum tot ce își doresc este liniște.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top