Connect with us
Ce se întâmplă cu Maria Macsim Nicoară. Medicii nu îi dau șanse de recuperare

Vedete

Ce se întâmplă cu Maria Macsim Nicoară. Medicii nu îi dau șanse de recuperare

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit un accident la începutul lunii mai, în urma căruia a intrat în comă pentru trei săptămâni. Aceasta a căzut pe scări, după care au trecut 8 ore în care a stat acasă în stare critică, inconștientă și a fost îngrijită de soțul ei. Ulterior, soacra sa a fost cea care a cerut ajutor. Artista a ieșit din comă și a fost deconectată de la aparate, după care a fost transferată de la Spitalul de Neuro­logie la Spitalul de Recuperare. Cu toate acestea, nu dă semne pozitive și medicii nu au mari speranțe.

Ce se întâmplă cu Maria Macsim Nicoară. Medicii nu îi dau șanse de recuperare

După mai bine de o lună și jumătate de la accident, Maria Macsim Nicoară tot nu dă semne îmbucurătoare. La fel ca la început, medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate și se feresc să spună că lucrurile se vor îmbunătăți. De când a fost mutată pe secția de recuperare, nu a fost supusă la alte proceduri, dar medicii tot nu cred că își va mai reveni vreodată.

„Nu face proceduri, ci doar recuperare neurologică. Nu este niciun semn de ameliorare a stării ei. Vom continua recuperarea.”, au declarat medicii care se ocupă de artistă.

Chiar dacă a fost deconectată de la aparate, deschide ochii și respiră singură, mezzosoprana nu reușește să vorbească. În ceea ce privește agresiunile soțului său, surse din anchetă susțin că au fost deja identificate astfel de episoade, însă nu există dovezi legate de seara accidentului, care să demonstreze dacă Nicoară a împins-o sau a căzut accidental.

Inițial, soțul Mariei Nicoară a avut rolul de martor. Ulterior, a devenit principalul suspect și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. De curând, o colegă de a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a rupt tăcerea și a declarat că artista a fost agresată de soțul ei. Maria nu ar fi recunoscut niciodată în mod direct că a fost bătută, dar susținea că soțul ei este agresiv și vorbea mereu despre divorț. În plus, ea ar fi avut de mai multe ori vânătăi pe corp.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top