Connect with us
Detalii importante despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Nicoară. Cât timp va dura recuperarea

Vedete

Detalii importante despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Nicoară. Cât timp va dura recuperarea

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit un accident la începutul lunii mai, în urma căruia a intrat în comă pentru trei săptămâni. Artista a ajuns la spital după ce a suferit un accident grav. Aceasta a căzut pe scări, după care au trecut 8 ore în care a stat acasă în stare critică, inconștientă și a fost îngrijită de soțul ei. Ulterior, soacra sa a fost cea care a cerut ajutor. De curând, artista a ieșit din comă și respiră fără ajutorul aparatelor. Cu toate acestea, medicii sunt rezervați și au anunțat că starea ei este în continuare una gravă.

Detalii importante despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Nicoară. Cât timp va dura recuperarea

Medicii sunt în continuare rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară și susțin că, deși a ieșit din comă și a început să deschidă ochii și să răspundă la stimuli, nu este în afara oricărui pericol și se confruntă cu probleme mari. Astfel, artista nu poate vorbi sau să se ridice din pat singură, ci doar cu ajutorul personalului medical care îi urmărește atent parcursul. În ceea ce privește recuperarea, acest proces ar putea dura până la un an și tot nu poate fi vorba de o revenire la completă la viața de dinainte. În plus, există posibilitatea mai multor complicații din cauza faptului că este imobilizată la pat.

„Acum este greu să spunem care ar fi şansele de recuperare, în general asta se poate evalua după un an de zile de tratament şi recuperare, iar aici nu vorbim doar de recuperare neuro-motorie, ci inclusiv de recuperarea vorbirii. Având în vedere traumatismul suferit, probabil va recupera parţial din funcţiile motorii, nu ştim însă dacă şi cele cognitive. Există în permanenţă şansa să facă o complicaţie din cauza statului prelungit la pat, să facă infecţii, escare.”, a declarat un medic.

Inițial, soțul Mariei Nicoară a avut rolul de martor. Ulterior, a devenit principalul suspect și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Soțul femeii i-a povestit procurorului de caz că duminică, în ziua producerii accidentului, cei doi ar fi băut alcool. Apoi, femeia care dormea în camera de la etaj ar fi încercat să coboare scările în jurul orei 11 noaptea, iar atunci ar fi căzut pe trepte. Autoritățile speră că artista își va reveni și va putea să le ofere toate detaliile necesare pentru finalizarea anchetei în desfășurare.

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top