Ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și iubitul ei. Mai multe semne anunță despărțirea

11.08.2020
Ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și iubitul ei. Mai multe semne anunță despărțirea

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu solid de mai bine de 5 ani, însă în ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora relația lor nu ar mai merge. De mai multă vreme, cei doi sunt subiect de bârfă, având în vedere că în ultima vreme au apărut o mulțime de speculații conform cărora ea și iubitul ei nu ar mai fi împreună. Se pare că această ipoteză se confirmă din nou și apar alte semne care atestă că relația lor nu mai funcționează.

Ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și iubitul ei. Mai multe semne anunță despărțirea

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se iubesc de mai bine de 5 ani, însă recent au apărut zvonuri potrivit cărora drumurile lor s-au despărțit. Acestea au fost alimentate de lipsa imaginilor cu cei doi amorezi în mediul online, unde ambii sunt foarte activi și țin legătura cu fanii lor cât de mult pot.

Deși Mihaela a încercat să demonstreze că încă mai formează un cuplu publicând o fotografie în urmă cu ceva timp, respectiv în data de 24 iunie, perioadă în care frumoasa brunetă a luat decizia de a face o mică „cură” de la rețelele de socializare. Cei doi apar la marginea unei păduri savurând ceva rece. Se pare că acea imagine a fost ultima și, cea mai bună dovadă, Felix a lipsit de la ziua de naștere a vedetei.

De curând, diva de Monaco și-a serbat ziua de naștere, însă de la marele eveniment a lipsit chiar iubitul său. Mihaela a postat pe contul său de Instagram mai multe urări venite din partea oamenilor dragi, dar nu s-a regăsit niciuna de la bărbatul alături de care poza într-o femeie fericită, cu o relație fericită și lipsită de probleme, ferindu-se mereu să vorbească despre astfel de aspecte. De fiecare dată, acesta obișnuia să-i facă urări și în mediul online, unde cei doi păreau foarte fericiți.

Celebra Mihaela Rădulescu va fi, pentru al doilea an la rând, gazda show-ului ”Ferma”, unde va fi alături de concurenți în cea mai mare provocare la care poate lua parte cineva.  Cu siguranță fanii vor fi încântați să afle că Mihaela va fi cea care găzduiește emisiunea, la fel cum este și ea, având în vedere că a avut o pauză destul de mare.