Connect with us
Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, a găsit puterea de a vorbi despre moartea surorii sale, dar și despre relația cu Cornel Galeș.

Vedete

Ce spune Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, despre Cornel Galeș

Moartea Ilenei Ciuculete a venit fulgerător și a lăast o mare durere în rândul familiei, dar și al fanilor cântăreței. Cântăreața de muzică populară a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă de sute de oameni, printre care și soțul său, Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete suferea de mai multe afecțiuni, printre care heptatită și ciroză, iar acestea i-au grăbit sfârșitul.

După înmormântarea surorii sale, Aurel Ciuculete a găsit curajul de a vorbi despre moartea îndrăgitei cântărețe, dar și despre Cornel Galeș, soțul acesteia.

S-a vorbit multă vreme despre faptul că cei doi nu ar avea o relație tocmai bună. Aurel a venit acum să spună exact ce este între el și Cornel:

Pe lângă faptul că mi-e cumnat, mi-e cel mai bun prieten. Suntem mai uniți ca niciodată. Să mă pedepsească Dumnezeu dacă vă mint și relațiile nu sunt bune. Moartea surorii a venit mai rău ca un cutremur. E puțin spus. Știți cât de mare este durerea?! Nu mai pot, sunt extenuat. Toată ziua plâng. În casa în care locuiește Cornel am dormit și eu după înmormântare. Ce să spun?! El e distrus.

Citește și: Secretul Ilenei Ciuculete – Ce scrie în certificatul de naștere

Citește și: Drama din viața Ilenei Ciuculete: Bătută și abuzată de…

I-am zis să vină să stea cu mine la Craiova câteva zile. «Nu pot, Auraș, că am promis zânicii mele că în fiecare zi îi duc un trandafir». Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Cornel așa cum îmi doresc mie. Să nu se mai bage nimeni în familia noastră. Noi ne înțelegem și știm cum să le punem pe toate la punct. Totul decurge normal. Nu spun lucruri ireale”, a declarat fratele cântăreței, la Antena 1, conform VIP24.ro.

Citește și: Ucigașul tăcut – Ce simptome a neglijat Ileana Ciuculete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top