Connect with us
Clipe de groază pentru o actriță din România. A fost diagnosticată cu două tipuri de cancer în aceeași zi

Vedete

Clipe de groază pentru o actriță din România. A fost diagnosticată cu două tipuri de cancer în aceeași zi

Cancerul este una dintre cele mai dure boli cu care se confruntă omenirea în aceste vremuri și care cruță viețile a numeroși oameni zilnic. Cu această boală a luptat și o mare actriță de la noi din țară. Cum nu era de ajuns o singură formă a acestei boli, ea a fost lovită de două tipuri de cancer în același timp. Actrița pusă greu la încercare este Eugenia Şerban. Deși a trăit una dintre cele mai dureroase perioade ale vieții sale, a găsit puterea de a trece peste și de a lupta împotriva bolii.

Clipe de groază pentru o actriță din România. A fost diagnosticată cu două tipuri de cancer în aceeași zi

Povestea dureroasă a Eugeniei Șerban a început în luna aprilie a anului trecut. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer ginecologic după mai multe investigații. Medicul a luat decizia de a-i efectua un control amănunțit, după ce a observat aspecte care nu erau în regulă. Astfel, Eugenia primise durul diagnostic. În aceeași zi, medicul a decis să fie supusă și unei ecografii mamare urgente. Actrița avea să afle că suferea de încă o formă de cancer, de această dată, la sân.

Eugenia a declarat că acea zi a fost cea mai grea din viața ei. Cu greu a acceptat situația, dar a primit sprijin din partea familiei, prietenilor și tuturor oamenilor care o iubeau. Suportul lor a ajutat-o să capete curajul pentru a continua această luptă.

„Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap. De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați.”, a declarat Eugenia.

A fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat 12 ore

Deși medicii nu i-au recomandat și nu au garantat că va rezista, Eugenia a ales să stea pe masa de operație 12 ore. Își dorea atât de mult să revină pe scenă, să își susțină spectacolele planificate, încât a decis ca toate intervențiile să fie făcute deodată. Organismul și starea ei de sănătate generală bună, precum și echipa de medici specialiști au ajutat-o să treacă cu bine toate operațiile. Acum, actrița se simte bine și pare că pericolul a trecut. A fost operată în august și spune că s-a recuperat foarte repede, pentru că și-a dorit să învingă boala și nu s-a lăsat demoralizată.

„Am avut un curaj inconștient! Chiar dacă echipa de medici a încercat să mă convingă să fac intervențiile pe rând, încăpățânarea mea și dosarul medical, favorabil în privința stării de sănătate generale, i-au determinat să prindă și ei curajul de a-mi face toate intervențiile deodată, pentru că eu voiam să fiu din nou pe scenă, peste două luni. Medicii zâmbeau și spuneau: „Vom vedea! Nu va fi chiar cum vrei tu!”, a adăugat Eugenia Șerban.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top