Cea mai emotionanta postare a politistului Marian Godina: „S-a oprit fix pe bordura si…”

29.07.2016
Cea mai emotionanta postare a politistului Marian Godina: „S-a oprit fix pe bordura si…”

Marian Godina povesteste, intr-o postare intitulata „Iubesc Cainii”, despre un episod al carui protagonist este un caine maidanez.

Iata postarea de pe pagina de Facebook a lui Marian Godina!

„Intr-o dimineata, pe la sapte, dirijam traficul la o trecere de pietoni semaforizata. Nu era niciun pieton, asa ca lasam masinile sa „curga”. La un moment dat, si-a facut aparitia pe trotuar un caine mare, latos si la fel de ud ca mine, din cauza ploii. S-a oprit fix la bordura si se uita fix la mine. Semaforul pentru pietoni era verde, dar eu lasam in continuare masinile sa treaca.

Privirea cainelui parea nedumerita, se uita cand la mine, cand la semafor, de parca imi zicea: Ma, tu nu vezi ca am verde?

Citeste si: Decizia neasteptata luata de Dacian Ciolos in legatura cu Marian Godina

Citeste si: Gestul emotionant al lui om al strazii a devenit viral pe internet

Cand s-a facut rosu pentru pietoni, m-am retras pe trotuar si am stat atent sa ma uit daca va traversa cainele cand se va face verde. Am vrut sa filmez faza, dar cand am bagat mana in buzunar, mi-am dat seama ca lasasem telefonul in masina pentru ca ploua torential si imi mai „murise” un telefon asa.

Cand s-a facut verde pentru pietoni, cainele a observat ca toate masinile au oprit si s-a uitat din nou spre mine. I-am facut semn sa treaca si a traversat sub privirile amuzate ale soferilor opriti. Or fi zis oamenii ca-s nebun”, a scris politistul pe Facebook.