Connect with us
Celerbrul artist britanic Tom Parker a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală

Vedete

Celebrul artist britanic Tom Parker a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală

Celebrul cântăreț britanic Tom Parker a dezvăluit că medicii l-au diagnosticat cu o tumoare cerebrală în fază terminală, după ce a avut două crize puternice în vara acestui an.

Tom Parker se află în fază terminală a bolii, dar este determinat să lupte

În vârstă de 32 de nai, artistul a dezvăluit că și-a pierdut cunoștința de două ori în această vară, așa că a decis să meargă la medic pentru ivnestigații amănunțite. din păcate după mai multe analize medicii l-au diagnosticat cu o tumoare cerebrală. Conform spuselor sale el se află în fază terminală, iar speranța de viață la boala de care suferă este în jur de un an și jumătate.

Cu toate acestea artistul este determinat să lupte pentru a supraviețui, deși nimeni nu îi dă mari speranțe. El a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a precizat că este dispus să încerce toate variantele de tratament care sunt disponibile până la acest moment: „Cu toții suntem absolut distruși, dar vom lupta cu asta până la capăt. Nu vrem tristețe, ci doar dragostea și gânduri bune… Vom încerca toate opțiunile de tratament disponibile”, relatează CNN.

Din cauza pandemiei Tom Parker a fost nevoit să primească singur teribila veste, deoarece soția sa nu fost lăsată să intre în spital atunci când el a fost supus investigațiilor amănunțite. Cântărețul a dat detalii și despre momentele cumplite de la aflarea veștii și le-a povestit fanilor că nici până în acest moment nu a reușit să proceseze cu adevărat toate implicațiile acestie boli.

„Au tras perdeaua în jurul patului meu și mi-au spus: Ai o tumoare pe creier. Tot ce mi-a venit în gând atunci a fost: La dracu! Am fost în stare de șoc. Este glioblastom în faza a patra și au spus că este terminal. A fost foarte mult pentru mine… Încă nu am procesat toate implicațiile.”, a povestit Tom Parker pentru revista OK!Magazine din Marea Britanie.

Tom Parker a devenit cunoscut în perioada în care a făcut parte din The Wanted, o trupă de băieți celebră pentru hit-urile „All Time Low” și „Heart Vacancy”. Deși aveau mare succes în Marea Britanie și deveniseră cunoscuți și pe pan internațional, băieții au decis ca trupa să se destrame pentru că își doreau proiecte solo. Acum toți foștii colegi de trupă îi sunt alături lui Tom și se află în relații foarte bune.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top