Chef Florin Dumitrescu: „Gina Pistol si Catalin Scarlatescu sufera de o boala rara!”

Ultimul update: vineri 1 aprilie 2016 09:42 Data publicării: vineri 1 aprilie 2016 09:42
Autor , în Vedete

Chef Florin Dumitrescu a facut un anunt surprinzator pe pagina sa de Facebook. Indragitul bucatar a spus ca Gina Pistol si Catalin Scarlatescu sufera de o boala rara si ca au nevoie de ajutor!

Fanii celor doi nu au, insa, motive sa se ingrijoreze. De fapt, este vorba despre o gluma facuta de Chef Florin Dumitrescu pe seama faptului ca Gina Pistol si Catalin Scarlatescu isi fac frecvent selfie-uri.

Citeste si: Demisie cu scandal la Antena 3: „In goana dupa senzational si audienta…”

„Gina si Catalin au o mare problema si au nevoie de ajutor! Ei doi sufera de o boala rara, numita sumbru ,,selfiecocita”. Aceasta boala ataca neuronii si implica schimbari de comportament si evident, mandrie de sine. Se manifesta prin folosirea telefonului pe post de oglinda sau prin autofotografiere. Aceasta boala nu are leac, iar riscul de a deveni subiect de caz la marile universitati din lume este foarte mare. Daca ii vedeti pe strada, la televizor sau oriunde in lume, va rog sa donati cate un selfie. Catalin si Gina, noi suntem aproape de voi si nu vom permite niciodata camerei frontale a telefonului sa va acapareze viata in totalitate! Suntem alaturi de ei, dragi prieteni? Donati selfieuri!”, a scris Chef Florin Dumitrescu pe Facebook.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii