Connect with us
Artistul american Chris Brown a fost arestat, dupa un incident produs la resedinta sa din orasul Los Angeles, in cursul noptii de luni spre marti.

Vedete

Chris Brown, arestat la Los Angeles! Ce a facut cantaretul

Chris Brown a fost arestat la Los Angeles, dupa ce a amenintat o femeie cu o arma, la resedinta lui din cartierul Tarzana.

Baylee Curran, o fosta castigatoare a unui concurs american de frumusete, a dezvaluit pentru tmz.com ca se afla la resedinta cantaretului in noaptea de luni spre marti. Scandalul a izbucnit in momentul in care aceasta se uita la o bijuterie de diamant care ii era aratata de un prieten al artistului. In acel moment, Chris Brown a scos o arma de foc pe care a indreptat-o spre femeie, cerandu-i sa plece.

Baylee Curran a fugit la un vecin, de unde a sunat la politie. Rapperul nu a dorit sa le permita oamenilor legii sa intre in resedinta sa fara un mandat de perchezitie. Artistul s-a conectat pe Instagram, unde a publicat o serie de mesaje, in asteptarea revenirii echipajelor de politie.

”Eu dormeam si, in mijlocul noptii, m-am trezit si am auzit acele elicoptere afurisite care zburau deasupra casei, iar politia era la usa mea”, a scris cantaretul, care afirma ca in seara respectiva s-a ingrijit de fiica lui si nu a facut nimic ”rau”. Starul american si-a incheiat mesajul video publicat pe Instagram cu o injuratura la adresa politiei si o referire la o miscare protestatara ce a cuprins de cateva luni Statele Unite si care militeaza impotriva brutalitatilor comise de politisti asupra comunitatii afro-americane – ”Fuck the police, Black Lives Matter”.

Citeste si: ACUZATII GRAVE! Ce boala a facut fetita lui Chris Brown de la drogurile tatalui

Chris Brown a avut de-a lungul anilor numeroase probleme cu justitia. In 2009, artistul a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a agresat-o fizic pe Rihanna, iubita lui din acea perioada. In 2013, s-a batut cu Drake si Frank Ocean. In 2014, si-a recunoscut vinovatia in instanta, dupa ce a lovit cu pumnul un barbat din Washington. A fost condamnat la inchisoare, munca in folosul comunitatii si cursuri de stapanire a acceselor de furie. S-a internat si intr-o clinica de dezintoxicare. Dupa ce a fost dat afara din acea clinica, in timp ce urma tratamentul, a petrecut trei saptamani in inchisoare.

In 2016, a fost acuzat de agresiune de o femeie din Las Vegas, insa cercetarile au fost abandonate din lipsa de probe. In acest an, fostul lui manager l-a acuzat de asemenea de agresiune, dar justitia americana nu s-a pronuntat deoacamdata in acel proces. Singura consolare a rapperului este urmatoarea: perioada lui de libertate conditionata, impusa dupa agresiunea comisa asupra cantaretei Rihanna, s-a incheiat in martie 2015, ceea ce inseamna ca nu va fi trimis automat la inchisoare in cazul comiterii unei noi agresiuni.

Chris Brown, nascut pe 5 mai 1980, este un cantaret, dansator si actor american. A devenit cunoscut in 2005 cu single-ul ”Run It!”, care i-a adus aproape instantaneu statutul de vedeta si comparatii elogioase cu o serie de artisti celebri, precum Michael Jackson si Usher. A lansat sapte albume de studio si a castigat numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy si trei American Music Awards.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top