Connect with us

Vedete

Christian Sabbagh a ajuns pe masa de operație! Ce se întâmplă cu celebrul prezentator

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai celebri prezentatori de știri din țara noastră,c are se bucură de o carieră de succes și este admirat de mulți români pentru abilitățile sale de jurnalist. În plus, el este foarte dedicat meseriei și are un respect extrem de mare pentru publicul său, motiv pentru care vrea mereu să aibă o imagine impecabilă, cu toate detaliile puse la punct. Astfel, prezentatorul a ajuns din nou pe mână doctorilor, pentru anumite îmbunătățiri, așa cum au declarat sursele pentr cei ciao.ro.

Christian Sabbagh a apelat la medicul estetician

Christian Sabbagh a ajuns din nou pe mâna medicilor pentru a îmbunătăți anumite aspecte. De data aceasta, celebrul prezentator TV își face o intervenție la nivelul feței, nu este nimic grav. Se pare că este vorba despre un lifting facial, pentru a scăpa de un complex cu care vedeta se confrunta.

Surse din anturajul lui au declara pentru Ciao.ro că vedeta s-a decis să apeleze la ajutorul esteticianului pentru că este una dintre persoanele publice care vrea mereu să arate impecabil în fața celor care îl urmăresc. În plus, ar fi declarat că vrea să facă schimbări care să îl determine să se simtă bine în pielea lui.

“Christian își face o operație estetică la nivelul feței, mai exact își face lifting facial. El este una din persoanele publice care ține foarte mult la imaginea sa, este foarte atent cum apare în fața telespectatorilor, și nu numai. De mult spunea că vrea să-și facă un “refresh”. Despre lifting facial s-a interesat de multă vreme, s-a documentat mult înainte ca să-și facă această intervenție. Se operează la Dr. Florin Juravle.”, susțin surse din anturajul vedetei.

Nu este prima dată când Sabbagh apelează la tehnici de înfrumusețare. În urmă cu trei ani, el și-a îndeplinit alt vis. Și-a făcut implant de păr în secret, deși nu era necesar, pentru că lipsa părului nu era o problemă majoră. Totuși, vedeta a vrut să scape de acest complex, motiv pentru care și-a implantat aproximativ 2000 de rădăcini pentru a avea un rezultat 100% natural. Intervenția a durat în jur de 8 ore și rezultatul s-a văzut în timp.

Printre bărbații care au mai apelat la această tehnică se numără Cătălin Botezatu, Sorin Brotnei, Mihai Trăistariu, Dinu Maxer, designerul Stephan Pelger, Ştefan Stan, Cătălin Măruţă sau Andrei Duban.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top