Connect with us
Cine este Diana Dumitrescu: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Vedete

Cine este Diana Dumitrescu: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Este și vedetă TV, fiind implicată în mai multe producții tv, dintre care, cea mai recentă a fost emisiunea matrimonială Mireasa de la Antena 1. Diana Dumitrescu a devenit cunoscută publicului larg odată cu rolurile din cele mai cunoscute telenovele românești. Pe lângă faptul că este actriță, Diana a cochetat și cu podiumul, în calitate de model.

Cine este Diana Dumitrescu

Este blondă, este frumoasă și se bucură de viață chiar dacă nu i-a fost ușor tot timpul. Diana Dumitrescu este cunoscută în România pentru rolurile din cele mai celebre telenovele românești. Câteva dintre ele sunt: Regina, Iubire ca-n filme, State de România, Pariu cu viața și Războiul sexelor.

Diana Dumitrescu s-a născut la data de 30 septembrie 1983, în Constanța. Este o femeie frumoasă, de 1,74 înălțime, extrem de plăcută și carismatică.

Cursurile liceale le-a făcut în cadrul Liceului Teoretic „George Călinescu” Constanța, secția limbi moderne. După absolvirea liceului, Diana s-a înscris la Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru, Universitatea „Ovidius” din Constanța. Mama și diriginta sa au fost cele care au îndrumat-o și au insistat să meargă pe acest drum.

Diana Dumitrescu a studiat actoria sub îndrumarea profesorilor Liviu Manolache, Nina Udrescu, Radu Niculescu și Dana Trifan. În al doilea an de facultate a intrat în spectacolul „Paparudele” și a luat contact pentru prima dată cu scena și publicul, iar în anul III a jucat alături de majoritatea colegilor săi de an, dar și actori și profesorii ei în spectacolul „Chirița la băi”.

Premiul de Popularitate la Miss World România

Puțini sunt cei care știu că în 2004 Diana Dumitrescu a participat la concursul Miss World România, concurs difuzat și pe postul Pro TV, unde a câștigat premiul de Popularitate.

Un an mai târziu a fost chemată să dea un casting, pentru unul din rolurile din telenovela Păcatele Evei, pe care l-a luat. Atunci a făcut una dintre schimbările importante din viața ei, luând decizia de a se muta cu tot cu părinți, în Capitală.

Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu producătorul de seriale Ducu Ion, de care a divorțat. Acum are o căsnicie fericită cu Alin Boroi și este mama unui băiețel pe nume Carol-Anton.

În 2020, Diana a prezenta show-ul matrimonial „Mireasa”, urmând ca din toamna lui 2020, în sezonul 2, aceasta să fie înlocuită cu Simona Gherghe.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top