Connect with us
Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasă”, la Antena 1

TV

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasă”, la Antena 1

Este oficial! Diana Dumitrescu este cea care va prezenta emisiunea Mireasă de la Antena 1. Ea va fi pentru prima oară prezentatoarea unui reality show extrem de îndrăgit în România. Actrița a declarat că are mari emoții și este foarte încântată.

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasă”, la Antena 1

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai iubite actrițe din România, dar nu a fost niciodată pusă în situația de a prezenta un reality show. După ce a luat o pauză de la televiziune pentru a-și crește copilașul, ea revine pe micile ecrane pregătită pentru o nouă provocare.

Antena 1 readuce formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după trei ani de pauză. Emisiunea a fost prezentată până acum de Mirela Vaida, Paula Chirilă și de Andreea Mantea. Diana Dumitrescu este cea care va prezenta prima ediție de anul acesta.

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată.

Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat.”, a declarat actrița potrivit paginademedia.ro

Diana Dumitrescu a jucat în mai multe telenovele românești printre care și unele de mare succes produse de Ruxandra Ion. Ea a fost protagonistă în „Regina” și „Îngeri pierduți”, dar și în filme precum „Minte-mă frumos”, „În film la Nașu’”, „Hot Shorts” sau „A Royal Christmas”.

Citește și: Mireasă pentru fiul meu revine la Antena 1 sub denumirea „Mireasă”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2020-01-31T15:35:08+02:00 at 15:35

    mai ieri prezenta colo selectia nationala eurovision! dupa a nascut! si acum prezinta asta! mireasa! stiu si eu in general emisiunile de pe antena! nu prea sunt cine stie ce! sau nu le vad rostul! pur si simplu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top