Connect with us
Cine este mama lui Ciprian Marica?

Vedete

Cine este mama lui Ciprian Marica? Șterge pe jos în scandalul momentului

Sorina Marica (56 de ani) este căsătorită cu Mircea Marica. Femeia este mama lui Ciprian Marica, fostul atacant al Echipei Naționale. El a intrat de curând în atenția tabloidelor, în urma unui scandal de mare amploare. Și-a înșelat soția cu o femeie măritată.

Sorina Marica a fost greu încercată de viață. În urmă cu 12 ani, aceasta a primit din partea medicilor un dignostic crunt. Deși a fost învingătoare în lupta cu boala, femeia a trecut prin clipe cumplite.

Cine este mama lui Ciprian Marica?

Sorina a fost diagnosticată cu cancer de col uterin la vârsta de 43 de ani. Femeia a mărturisit că a fost cea mai grea perioadă a vieții sale și se gândea la cele mai negre scenarii. Întreaga sa familie a fost zbuciumată de această veste, în special fiul său.

Chiar dacă fizic s-a vindecat, psihicul încă are de suferit în urma tristei experiențe.Deși femeia a avut încredere în medici și cu ajutorul lor a depășit acest impas, acum a rămas cu o teamă față de aceștia și nu mai are curaj să meargă singură la spital.

Fiul său a fost principalul motiv pentru care femeia a ales să lupte. Știa că Ciprian are nevoie de ea și voia să-i fie alături, deși acesta trecuse de ceva timp de vârsta adolescenței.

„Eram un fel de legumă. Toata perioada asta am fost motivată mereu. Îmi doream să trăiesc, dar asta îşi doreşte oricine. Trebuie să vrei să trăieşti pentru ceva. Eu voiam să trăiesc pentru copilul meu, s-apuc să-l vad mare – chiar dacă atunci avea 23, 24 de ani, să-i fiu alături.”, a mărturisit Sorina.

Reacția femeii la scandalul în care este implicat Ciprian

Ciprian Marica și-a înșelat iubita cu o femeie măritată. Este vorba de Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz. Scandalul de proporții a izbucnit după ce imaginile cu cei doi, surprinse chiar de soțul femeii, au fost făcute publice.

Sorina Marica a reacționat la o poză postată de iubita fiului său pe o rețea de socializare. Aceasta le-a transmis celor doi un mesaj de suflet, în care le vorbește despre valorile unei familii fericite.

„Iubirea, grija, sprijinul, bunătatea, răbdarea și înțelegerea sunt valorile care susțin o familie fericită și sănătoasă! Vă iubesc!!!”, a scris mama lui Ciprian Marica.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top