Connect with us
Ciprian Marica a fost prins în flagrant! Și-a înșelat iubita cu o femei măritată

Vedete

Ciprian Marica a fost prins în flagrant! Și-a înșelat iubita cu o femei măritată

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale, este din nou în atenția presei. După ce o perioadă nu a făcut nimic surprinzător și a evitat primele pagini ale tabloidelor, revine într-o postură mai puțin obișnuită. Actualul finanțator la Farul Constanța a fost surprins într-o cameră de hotel, chiar de soțul femeii cu care se afla acolo. Deși evenimentul neplăcut s-a petrecut anul trecut, imaginile au fost făcute publice abia acum.

Ciprian Marica a fost prins în flagrant! Și-a înșelat iubita cu o femei măritată

Ex-fotbalistul a fost surprins într-un hotel hotel din Cluj, în compania Anei Munteanu, nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz. Cel care i-a prins în flagrant este chiar soțul femeii, care a și filmat momentul în care Marica a ieșit la ușa camerei. Cineva i-ar fi comunicat acestuia că soția sa este la Grand Hotel Italia de 4 ore. Se pare că fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean Junior și cu Ana de mai multă vreme, fiind prieteni de familie, având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia.

Filmarea durează 7 minute, timp în care Florin Muntean Jr. i-a muștruluit pe soția sa și pe Marica. El i-a cerut în mod repetat să-i dea voie înăuntru să o vadă pe Ana pentru a-i mărturisi că este „mai josnică decât zice”. Într-un târziu, femeia a ieșit singură din cameră și cu greu și-a găsit cuvintele.

În ciuda celor întâmplate, cei doi soți sunt încă împreună. Întotdeauna, Ana Munteanu a pozat într-o familistă convinsă, o mamă perfectă și o soție devotată. Cu toate acestea, se pare că a călcat strâmb,

Ciprian Marica a fost contactat azi pentru a vorbi despre experiența neplăcută. Acesta a refuzat, însă, să comenteze. A precizat că este ocupat și i-a rugat pe cei de la Cancan să revină. Ulterior, a fost din nou sunat, însă își închisese telefonul.

Ciprian Marica este într-o relație de mulți ani cu Ioana Marcu. Au împreună doi copii, dar povestea de dragoste a celor doi ar putea avea de suferit acum.

https://www.youtube.com/watch?v=gzynnzmv5fw&fbclid=IwAR2ayMWD6fhhZ3j8dNbsv6inuasGVxR0U-7xxg0fE8jLkxX8T3U2f7hM0Io

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. GOGU

    2020-04-29T21:14:45+03:00 at 21:14

    Un pseudofotbalist ratat,un curvar sudist,raios,care umbla dupa leproase cu raie !

  2. GOGU

    2020-04-29T21:10:18+03:00 at 21:10

    Mai pseudofotbalistule,curvarule numai la raioase iti sta capul ala de …..borat? Ia o oglinda si da-ti o flegma de tz…. ratat?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top