Connect with us
Claudia Pătrășcanu continuă acuzațiile împotriva lui Bădălău. În ce stare ar fi venit milionarul la copiii lui: "Agitat,incoerent,agresiv... "

Vedete

Claudia Pătrășcanu continuă acuzațiile împotriva lui Bădălău. În ce stare ar fi venit milionarul la copiii lui: „Agitat,incoerent,agresiv… „

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. După ce lucrurile nu au mai mers deloc bine între ei, cei doi soți au decis să meargă pe drumuri diferite. Deși sperau că divorțul va fi unul ușor, lucrurile s-au complicat, iar acum se luptă pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Claudia continuă cu acuzațiile grave împotriva soțului și este convinsă că acesta consumă subtanțe interzise.

Gabi Bădălău, sub influența substanțelor interzise în prezența copiilor

În weekend, cei doi copii au mers la Gabi Bădălău. Așa cum declara milionarul, și-a petrecut ziua îndrăgostiților în prezena băieților lui. Se pare că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, are cu totul altceva de zis despre Bădălău.

Cântăreața a scris o postare pe rețelele de socializare, prin care le cere autorităților să ia măsuri în cazul fostului ei soț, care a avut un comportament ieșit din comun față de copiii lui în acest weekend. Acesta ar fi fost sub influența substanțelor interzise când a mers să-i ia pe cei mici de la Claudia și ar fi fost foarte agresiv și agitat, ceea ce i-a dat de gândit artistei.

Se pare că Bădălău n-ar fi vrut să le pună centura celor mici, pe motiv că are putere și nimeni nu-l poate trage la răspundere. Deși era obligația lui să stea cu băieții săi, Bădălău ar fi lipsit pe parcursul întregului weekend și copiii ar fi stat cu menajera, chemându-și disperați tatăl.

„Am tot așteptat și aștept in continuare sa sesizeze autoritățile acestui stat,ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021,ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasa,fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima data. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, in momentul in care i am sugerat sa le pună copiilor centura de siguranța. Nu a dorit sa facă acest lucru,afirmând ca nu e treaba mea,ca unul e Badalau!

Pe tot parcursul acestui weekend,copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit. Duminica,ora 18.30….. copiii s au întors la domiciliu,șocați,povestindu mi ceea ce s a întâmplat in acel week end.”, spune Claudia Pătrășcanu.

Bianca și Bădălău, discuții indecente de față cu copiii

Claudia acuză că cei mici ar fi fost martorii unor discuții indecente dintre Bădălău și Bianca Drăgușanu, pe care le-au purtat printr-un videocall. Ea le-ar fi adresat acestora întrebări nepotrivite, după care au venit la mama lor și i-au spus tot ce s-a întâmplat. Cel mai grav, Bianca ar fi fost goală în momentul în care ar fi discutat cu micuții.

‘Când au ajuns acasă, copiii mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-am întrebat pe el și mi-a spus: ‘Mami, tati a vorbit tot drumul în mașină cu Bianca’. Deci pe el nu-l interesează acești doi copii. În ce anturaje îmi duce copiii, ce se întâmplă cu el?! Sunt disperată! Credeți-mă!’, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Bădălău respinge acuzațiile și îi sugerează fostei sale soții să consulte un medic psihiatru: ‘Spune-i să se ducă la Obregia. Îi recomand un doctor psihiatru la Obregia.’

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top