Connect with us
Claudia Pătrășcanu reacționează la despărțirea lui Bădălău de Bianca: "Pe mine nu mă mai surprinde nimic."

Vedete

Claudia Pătrășcanu reacționează la despărțirea lui Bădălău de Bianca: „Pe mine nu mă mai surprinde nimic.”

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit la scurt timp după debutul relației lor. Deși Bianca era convinsă că sunt sufletele pereche și deja se gândeau la planuri mari, nuntă și copii, se pare că destinul a avut alt plan pentru ei. Fosta soție a lui Bădălău, Claudia Pătrășcanu, a vorbit și ea despre despărțirea lor.

Claudia Pătrășcanu nu se miră de despărțire

Claudia Pătrășcanu este în plin proces de divorț cu Gabi Bădălău. Cei doi se luptă pentru custodia celor mici. Celebra artistă a vorbit și ea despre despărțirea fostului ei soț de Bianca Drăgușanu, noua lui cucerire, pe care n-a putut s-o țină prea mult timp lângă el.

Claudia a ezitat să facă prea multe declarații, explicând că nu o mai interesează nimic legat de fostul soț. Ea vrea ca între ei să rămână doar o relație bună de prietenie, pentru a se ocupa împreună de educația celor doi copii pe care îi au împreună.

Totuși, artista a mărturisit că nu i se pare normal să tot intre în alte relații la scurt timp după despărțirea de ea și în plin proces de divorț, pentru că asta i-ar putea afecta pe cei mici. Claudia crede că ar trebui să se gândească mai mult la educația celor mici și să țină cont de ce explicații i-ar putea cere aceștia în viitor.

Totuși, ea nu este uimită de nimic din ce face Bădălău, pentru că îl cunoaște bine și știe ce îi poate capul, motiv pentru care nu are de gând să-i comenteze viața privată vreodată. Tot ce își dorește este să iasă bine din această căsnicie și să fie mândră de tot ce a realizat. Principalul ei scop este să-și crească frumos copiii și să fie atentă la tot ce ține de ei.

”Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu, ca mamă, nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top